Jeste li već zamijetili veliku žutu gajbu u centru grada?

Jeste li već zamijetili veliku žutu
gajbu u centru grada?

Rene Bitorajac i Diana Jokić

Ovog ljeta biste svojim prijateljima koji nisu iz Zagreba poklonili nešto originalno, a svojoj boljoj polovici pregaču da više počne kuhati? Novo mjesto gdje možete pronaći cool, otkačene i inovativne suvenire i artikle nalazi se u centru Zagreba i to ni manje ni više nego u – predimenzioniranoj pivskoj gajbi. To je naime novootvoreni Ožujsko Fan Shop – mjesto je gdje svi ljubitelji Žuje, brojni posjetitelji grada Zagreba i turisti mogu pronaći nešto za sebe. Maskice za mobitele ili pregače za kuhanje s natpisima, kao i cool japanke, jastuke, bokserice za muškarce ili majice, inovativan su asortiman koji su osmislili brand menadžeri Ožujskog piva u suradnji s agencijama Ludvig & Ludvig, te BBDO.

Ožujsko Fan Shop: ponešto za svakog

Žujini ambasadori Rene Bitorajac i Goran Navojec posjetili su Ožujsko Fan Shop i na par sati preuzeli gajbu u svoje ruke. Sve je proteklo u najboljem redu, a u pomoć su im priskočili i menadžerica za korporativne poslove Zagrebačke pivovare Diana Jokić i Vanja Bartolec, marketing manager Zagrebačke pivovare za Core brendove. Ako nam ikada zaškripi u glumačkim vodama, znamo što ćemo raditi. Tako su se našalili Goran i Rene.

Menadžerica za korporativne poslove Zagrebačke pivovare Diana Jokić istaknula je kako je Žuja i ovoga puta svojim fanovima ponudila nešto novo i drugačije. Gajba je u kratkom roku postala prava atrakcija u centru grada i reakcije su sjajne. Ovime su obogatili i turističku ponudu Zagreba koji je preko ljeta zaista prepun gostiju iz cijelog svijeta.

Ogromna gajba krije cool artikle za kuću i suvenire

Ciljali smo da u asortimanu svatko zaista može pronaći nešto za sebe. Od šilterica i majica s inovativnim i originalnim Žujinim brendom do magneta, krigli i rokovnika sa zagrebačkim motivima. Gajba će biti u Zagrebu do kraja ljeta, a planiramo i širenje na druge gradove u Hrvatskoj, dodao je Vanja marketing manager Zagrebačke pivovare za Core brendove.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je journal-goran.jpg
Goran Navojec

U Žuja Fan Shopu se mogu kupiti i majice na kojima su otisnuti likovi risa, vuka, dupina i bjeloglavog supa – ugroženih životinja u Hrvatskoj. Zbog njih je pokrenuta i kampanja Ožujskog naziva „Zaštićene zakonom“ te će se od svake prodane limenke piva iz posebne serije, 0,5 kuna donirati za projekte zaštite ove četiri ugrožene vrste.

Vanja Bartolec, Diana Jokić i Rene Bitorajac

Foto: PR

Učitati još
Zatvori