Svijeća koja miriše na kroasane je najbolja vijest ovog jutra

Svijeća koja miriše na kroasane je
najbolja vijest ovog jutra

Mirisne svijeće kroz godine su postale tržište ogromnog potencijala, koje iz godine u godinu dodatno raste i buja. Čini se kao da danas nema beauty ili lifestyle brenda koji nije razvio svoje ‘signature’ mirisne svijeće, a ponuda svake sezone postaje sve raznolikija.

Uz neke klasične mirise, kao i one skupocjene ‘niche’ mirise, s vremena na vrijeme pojave se i neke zbilja neobične, a čini nam se zapravo vrlo genijalne svijeće. Najnoviji dokaz je nova svijeća poznatog brenda Overose, koja nosi mirisne note našeg bezvremenski najdražeg doručka – kroasana.

Overose svijeća koja miriše na kroasane

Da, dobro ste pročitali, jer Overose Croissant svijeća svojim mirisom podsjeća na najfinije francuske kroasane i vodi nas na ulice Pariza kojima se svakog jutra širi miris ove veličanstvene poslastice – s puno, puno maslaca, kako Francuzi to običavaju.

Otkako se pojavila u prodaji, ova mirisna svijeća rasprodaje se velikom brzinom, kao i svaka njena nova zaliha. I trenutno je sold out, a proizvođač ističe da je bilo potrebno svega 15 minuta da posljednji put ‘nestane’ iz prodaje. Do neke nove zalihe, maštamo o mirisu ove svijeće.

Foto: Overose

Učitati još
Zatvori