Otvoren drugi Babarol street food festival koji jedva čekamo posjetiti
Otvoren drugi Babarol street food festival koji jedva čekamo posjetiti

Otvoren drugi Babarol street food festival
koji jedva čekamo posjetiti

Trogir definitivno ima najsadržajniji street food festival!

Prošlog vikenda otvoreno je drugo izdanje Babarol by Coca-Cola street food festivala uz nastup grupe Mjesni Odbor a subotu je usprkos nešto lošijem vremenu obilježio koncertni nastup Gine Damjanović.

babarol
babarol

Šest ugostiteljskih objekata oduševilo je Trogirane i njihove posjetitelje pa je plato iza Kule Kamerlengo već danim dupkom pun a komentari o odličnoj gastro ponudi mogu se čuti sa svih strana. Gorana “Goge” Milaković iz splitskog bistroa Missy B. predstavlja se svojim jelima duhovitih naziva Koka u korpiću, Praščić Bejb i Mozza Liza, Robert Predrag Žmire iz restorana Mare oduševljava sendvičem s varijacijom na pašticadu, Tunaholic bar predstavio je odličnu riblju street food ponudu, Corte bar ima novu senzaciju pod nazivom Nedovršeni sushi, zadarski Picnic Mingle&Fun odličan burger od kozica a kućica Bocuni&Boccuni slastice O’š kolač koje potpisuje majstorica slatkog Tea Mamut.

Kuriozitet je kuglof Oliver koji u sebi sadrži maslinovo ulje iz Vela Luke i dobio je ime po jednom i jedinom Oliver Dragojeviću. Vikend je protekao u dobrom glazbenom programu u kojem su uživali odrasli i radioni-cama za malene koje su roditeljima dale minute za guštanje a djeci pružile edukativan sadržaj.

Ovog tjedna posjetitelje Babarola očekuju još koncerti Daniela Juriševića (A strana, The Voice, 25.5.), Vjeko (26.5.), grupe Pavel (27.5.) i Marije Mirković nekadašnje članice Frajli uz gostujući nastup Alke Vuica (29.5.). Na velikom video zidu gledat će se danas i finale nogometnog kupa Hrvatske, a organiza-tor i direktor festivala Antonio Franić najavio je slijedeće:
“Pripremili smo bogat nadolazeći vikend uz radionicu Anamarije Asanović, prvenstvo u izradi trogirskih rafijoli a dolaze nam i dubrovački prijatelji iz Edulis Oyster Bara sa friškim kamenicama iz Stona pa sigurno postajemo nezaobilazna vikend destinacija!”

Ne preostaje vam nego pravac u smjeru Trogira ili grada sretnog trenutka a o dobroj at-mosferi osvjedočite se i putem fotografija za koje su zaslužni Franko Kelam i Antonio Mirko Macan.

Foto: Franko Kelam i Antonio Mirko Macan.

Učitati još
Zatvori