Otvara se hotel Nutella, posvećen omiljenom namazu od lješnjaka

Otvara se hotel Nutella, posvećen
omiljenom namazu od lješnjaka

Obožavatelje omiljenog namaza od lješnjaka sigurno će razveseliti vijest da se uskoro otvara hotel posvećen Nutelli. U kalifornijskom Napa Valleyju Nutella u siječnju otvara svoj pop-up hotel prikladnog naziva – Hotella Nutella, a sasvim je jasno što će posjetiteljima biti posluženo za doručak.

Cijeli hotel uređen je u prikladnom Nutella tonu, a sretnici koji dobiju priliku ovdje odsjesti, dobit će nezaboravno iskustvo posvećeno popularnom namazu od lješnjaka. Zašto kažemo sretnici? Iako nosi naziv hotel, radi se zapravo o jedinstvenoj prilici u kojoj će moći uživati samo nekolicina.

Naime, hotel Nutella bit će otvoren samo od 10. do 12. siječnja i samo troje ljudi sa svojim gostima dobit će priliku uživati u Nutellinim poslasticama. Riječ je o nagradnom natječaju u kojem, na žalost, mogu sudjelovati samo osobe koje žive u SAD-u, a glavna nagrada je vikend u Hotella Nutelli. Svi troškovi, uključujući i let avionom, su pokriveni. Da bi dobili tu priliku, obožavatelji moraju poslati jednominutni video u kojem će objasniti zašto toliko vole Nutellu.

Foto: Nutella

Učitati još
Zatvori