Otvara se hotel Nutella, posvećen omiljenom namazu od lješnjaka

Obožavatelje omiljenog namaza od lješnjaka sigurno će razveseliti vijest da se uskoro otvara hotel posvećen Nutelli. U kalifornijskom Napa Valleyju Nutella u siječnju otvara svoj pop-up hotel prikladnog naziva – Hotella Nutella, a sasvim je jasno što će posjetiteljima biti posluženo za doručak.

Cijeli hotel uređen je u prikladnom Nutella tonu, a sretnici koji dobiju priliku ovdje odsjesti, dobit će nezaboravno iskustvo posvećeno popularnom namazu od lješnjaka. Zašto kažemo sretnici? Iako nosi naziv hotel, radi se zapravo o jedinstvenoj prilici u kojoj će moći uživati samo nekolicina.

Naime, hotel Nutella bit će otvoren samo od 10. do 12. siječnja i samo troje ljudi sa svojim gostima dobit će priliku uživati u Nutellinim poslasticama. Riječ je o nagradnom natječaju u kojem, na žalost, mogu sudjelovati samo osobe koje žive u SAD-u, a glavna nagrada je vikend u Hotella Nutelli. Svi troškovi, uključujući i let avionom, su pokriveni. Da bi dobili tu priliku, obožavatelji moraju poslati jednominutni video u kojem će objasniti zašto toliko vole Nutellu.

Foto: Nutella

0