Za cimet role Tee Mamut čeka se u redu, a sada je pripremila i druge okuse
Za cimet role Tee Mamut čeka se u redu, a sada je pripremila i druge okuse

Za cimet role Tee Mamut čeka se u redu, a
sada je pripremila i druge okuse

Slastičarnica O’š kolač u Splitu, već poznata po svojim neodoljivim cimet rolicama, kao i onima s orasima i kremom od vanilije, predstavlja svoju najnoviju kreaciju koja će oduševiti ljubitelje slatkog – rolice s lješnjacima, čokoladom i vanilijom.

Sve što dolazi iz ove slatke radionice pastry chefice Tee Mamut, jednostavno obožavamo. Nove role nismo probali, ali ako su i u pola ukusne kao one s cimetom (o kojima još maštamo), vrijedi ih isproobati!

Svježi lješnjaci pružaju hrskavost i bogatstvo okusa, dok se čokolada sljubljuje s vanilijom stvarajući harmoniju slatkih nota. Svaka rolica je pažljivo pripremljena kako bi se osiguralo da svaki sastojak dođe do izražaja. Ovo je sasvim sigurno slastica koja će vas razmaziti i ostaviti vas željnima još.

Slastičarnica O’š kolač uvijek teži da svojim gostima pruži najbolje iskustvo, a nova dodatna ponuda rolica s lješnjacima, čokoladom i vanilijom samo potvrđuje tu misiju.

Oš kolač Tea Mamut
Tea Mamut

Za one koji nisu ljubitelji cimeta u rolicama, ovo je pravi pogodak, a isprobati ih možete u splitskoj slastičarnici O’š kolač, u slatkom prostoru na adresi Ćirila i Metoda 4.

 

Foto: Instagram (@oskolacpastry) i Prosper Filipović

Učitati još
Zatvori