Hollywoodska zvijezda Orlando Bloom novo je zaštitno lice Staropramen piva
Hollywoodska zvijezda Orlando Bloom novo je zaštitno lice Staropramen piva

Hollywoodska zvijezda Orlando Bloom novo je
zaštitno lice Staropramen piva

Orlando Bloom, popularni hollywoodski glumac i ambasador UNICEF-a, novo je zaštitno lice legendarnog premium lager piva Staropramen. U novoj se kampanji udružio s majstorima pivarima kako bi otkrio tajne „praškog piva broj jedan u svijetu“.

Naime, tijekom snimanja popularne Amazonove serije The Carnival Row slavni glumac je čak tri godine živio u Pragu. Danas ga naziva svojim drugim domom. Njegova istinska strast i povezanost s gradom odigrala je ključnu ulogu u kreiranju priče za kampanju u kojoj je dobio ulogu stručnjaka za Prag. Svojom ulogom pomoći će dočarati duh češke metropole i svjetske prijestolnice piva, pritom otkrivajući 150 godina dugu povijest višestruko nagrađivanog Staropramena.

Orlando Bloom

Priča same kampanje živopisno prikazuje kako je strast za pivarstvom učinila stanovnike Praga najvećim ljubiteljima piva i najboljim svjetskim majstorima pivarima. Istovremeno, odgovor na pitanje kako se proizvodi savršeni Staropramen još ne zna nitko osim majstora pivara iz tamošnje pivovare. Kako bi dobio odgovor na to pitanje, Bloom obilazi dobro poznate lokacije u Pragu. Od sunčanih terasa i podzemnih prolaza sve dok ne dođe i u samu pivovaru.

Orlando Bloom i Prag imaju zajedničku povijest

“Prag je nevjerojatan grad, meni vrlo blizak, i sretan sam što sam imao privilegiju živjeti i raditi u njemu nekoliko godina. Bilo mi je iznimno drago kada me Staropramen kontaktirao s idejom da sudjelujem u ovoj kampanji, jer nakon što sam na vlastitoj koži doživio i osjetio bogatu pivsku kulturu grada i shvatio koliko ozbiljno ljudi tamo shvaćaju pivo, znao sam da projekt ima veliku vrijednost i čast mi je što su me pozvali da sudjelujem. Bilo je sjajno raditi na projektu s ciljem da ispričamo priču o više od 150 godina dugoj tradiciji“, rekao je Bloom.

Orlando Bloom Staropramen_Photo01

Poznat kao gurman i velikan glumačkog svijeta, Bloom će se uskoro pojaviti u filmovima Gran Turismo studija Sony Pictures. Premijerno će se prikazati u kolovozu 2023. i filmu Wizards! produkcijske kuće A24-a. Osim toga, uskoro počinje snimati i triler The Cut.

“Orlando Bloom je zaista majstor svog zanata, baš poput našeg tima pivara. S posebnom naklonošću prema Pragu, gdje je živio nekoliko godina, slavni glumac poznaje grad, kulturu i običaje. Prag ima bogatu povijest pivarstva i dom je nekima od najvećih stručnjaka za pivo, uključujući i majstore koji rade na Staropramenu. Ovom suradnjom slavimo grad Prag i njegov odnos s ljubiteljima piva koji cijene našu tradiciju i kvalitetu“, komentirala je Lara Nizić, Senior Manager za Premium & Beyond Beer brandove Zagrebačke pivovare.

S ciljem predstavljanja tog jedinstvenog duha i atmosfere grada Praga te stručnosti, kvalitete i tradicije brenda, kampanja The Prague Expert je proslava svega što čini Staropramen posebnim. Više detalja o kampanji uskoro će biti dostupno je na web i Facebook stranici Staropramena.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori