Zbog ovog milkshakea prekršit ćete dijetu!

Zbog ovog milkshakea
prekršit ćete dijetu!

A post shared by ? (@doonala_) on

Oreo Milkshake

Zaluđenost Oreo keksima traje već nekoliko desetljeća i već je odavna prešla granice Amerike. Gdje god ih se može kupiti – mjesto postaje centar svih ljubitelja slatkog i ovog kultnog američkog slatkiša. Posljednje desetljeće Oreo keksi postali su stalni i rado viđeni gost hrvatskih smočnica i stolova, a deserti koji ih uključuju instantno postaju gastronomski i slastičarski hit.

Siječanj je vrijeme kada se svi više -manje počinjemo kontrolirati kada je hrana u pitanju. Pokušavamo se dovesti u red nakon prosinca i adventskih gastronomskih uživanja, no ipak postoji upravo taj desert kojemu je jako teško odoljeti. A danas smo se odlučili prepustiti jednom jednostavnom, no efektnom desertu kojemu malo tko može odoljeti, a svi koji su krenuli s dijetom, naglo ju prekidaju. Radi se o savršenom spoju milkshakea i Oreo keksa. Ne može biti jednostavniji desert, a toliko efektan i primamljiv!

Recept je jednostavan – napravite uobičajeni milkshake koji volite i dodajte mu Oreo kekse. I to je to. Možete ih umiksati u milkshake ili jednostavno ostaviti da se utope u milkshakeu te postanu mekano, savršeno bogatstvo unutar milkshakea. Inspirirajte se Instagram fotografijama za serviranje – nećete požaliti.

A post shared by food station (@fsefood) on

Učitati još
Zatvori