Stigla je specijalna edicija OREO keksa
Stigla je specijalna edicija OREO keksa

Stigla je specijalna edicija OREO keksa

Vrijeme je da pokrenemo razigranost uz dugoočekivanu suradnju brendova OREO i Xbox. Keks broj jedan na svijetu* OREO i međunarodno poznata konzola Xbox imaju misiju okupiti svoje ljubitelje kroz jedinstven spoj uživanja u okusu omiljenog keksa i igranja popularnih igrica s obitelji ili prijateljima.

U čast ovog partnerstva, izgled legendardnog crno-bijelog OREO keksa bit će izmijenjen kao hommage Xbox kontroleru, u vidu specijalne serije sa šest različito utisnutih reljefa. Ova limitirana serija OREO Xbox keksa dostupna je u dva formata pakiranja: 66 g i 176 g na policama širom Hrvatske od siječnja 2023. godine, sve dok traju zalihe.

Tu zabava ne prestaje!

Kupovinom bilo kojeg pakiranja OREO keksa (uključujući i standardna pakovanja) i registriranjem računa na web siteu www.oreo.eu, potrošači dobivaju mogućnost osvojiti neku od nevjerojatnih nagrada u periodu od 1. do 31. ožujka 2023. godine. Nagrade za potrošače u Hrvatskoj su: VIP putovanje za dvije osobe uz nezaboravno trkačko iskustvo u Barceloni, pet Sancta Domenica vaučera u pojedinačnoj vrijednosti od 1.200 eura i 62 Steam vaučera u pojedinačnoj vrijednosti od 30 eura.

Pored toga, skeniranjem 4  OREO Xbox keksa i kreiranjem dobitne kombinacije koja se može unijeti na web site www.oreo.eu, ljubitelji mogu otkriti ekskluzivan sadržaj na temu OREO keksa u nekoj od tri najpopularnije Xbox igre, uključujući OREO “Parade Ground” Armour Coating u igri Halo Infinite, OREO “Valiant Corsair” Sail Set u igri Sea of Thieves i OREO Edition “2009. Pagani Zonda Cinque Roadster” u igri Forza Horizon 5.

OREO brend nastavlja oduševljavati svoje ljubitelje poznatim partnerstvima. Izuzetno nam je drago što će, zahvaljujući partnerstvu sa Xbox-om, ljubitelji oba brenda moći dodatno uživati i pokrenuti svoju razigranost, izjavila je Chiara Missio, direktorica marketinga za brend OREO za Europu. OREO je i u prethodnim godinama u Europi imao ograničene serije keksa, u okviru suradnje ostvarene s megazvijezdom Lady Gaga 2021. i filmom Batman 2022. godine.

Svi zainteresirani koji žele sudjelovati u “OREO Xbox” kampanji tijekom ožujka za više informacija mogu posjetiti web site www.oreo.eu ili OREO profile na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

*izvor: Euromonitor International Limited, Izdanje o pakiranoj hrani za 2023. godinu: Keks na osnovu definicije kategorije slatkih biskvita Euromonitora, postotak učešća brenda, vrijednost maloprodaje, maloprodajne cijene, podaci za 2022. godinu.

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori