Novo maslinovo ulje koje biramo ovog ljeta

Novo maslinovo ulje koje biramo ovog ljeta

OL Maslina nova je zvijezda iz bogatog asortimana maslinovih ulja ove domaće proizvodne kompanije nastala kao plod suradnje Zvijezde i domaćih maslinara, a dostupna je u svim bolje opskrbljenim trgovinama, i to u pakiranju od 0,75L i  0,25L.

Vrhunsko ekstra djevičansko maslinovo ulje OL Maslina, u koje je pretočena ručno brana maslina, odnjegovana na hrvatskom suncu, soli i vjetru, uz pomnu brigu domaćih maslinara, svojom pikantnošću i gorčinom u okusu potvrđuje iznimnu kvalitetu ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Vrhunsko ulje od ručno branih plodova domaće masline

“Zvijezda od domaćih maslinara otkupljuje isključivo ekstra djevičansko maslinovo ulje koje mora zadovoljiti sve fizikalno – kemijske i senzorske pokazatelje kakvoće. Ekstra djevičansko maslinovo ulje OL Maslina nastalo je isključivo od svježe ubranih i zdravih plodova masline sorti oblica, levantinka, leccino i pendolino koji su brani u ranijoj fazi zriodbe. Plodovi su isti dan i brani i prerađeni, što potrošačima potvrđuje da biraju kvalitetno ekstra djevičansko maslinovo ulje”, izjavila je Zorica Jurišić, stručnjakinja za maslinova ulja iz Zvijezde s 20-godišnjim iskustvom.

Iznimna kvaliteta OL Masline prepoznaje se i u okusima gorčine i pikantnosti koji su u harmoničnom odnosu s mirisom zelenog, djelomično dozrelog ploda masline. Odlično se slaže uz ribu i meso, začin je laganim obrocima ili glavna zvijezda obroka uz komad toplog krha.

Foto: Unsplash, promo

Učitati još
Zatvori