Od vrhunskih burgera do sjajne Cezar salate – vodimo vas u splitski Toto’s Burger Bar

Od vrhunskih burgera do sjajne Cezar salate – vodimo vas u splitski Toto’s Burger Bar

Recenzije na Tripadvisoru postale su referenca za koju se vole uloviti svi svjetski putnici, istražujući nova i dosad neotkrivena mjesta od kulturnog, gastronomskog ili barem zabavnog značaja. A kada restoran na Tripadvisoru ima samo najbolje ocjene i visoko je rangiran na ovoj uvaženoj travel platformi, znate da biste ga trebali posjetiti na svom sljedećem putovanju.

Isprobajte najbolje ocijenjeni veganski burger u Hrvatskoj

Isti ugled kod svjetskih putnika, ali i domaćih obožavatelja kvalitetnog street fooda, uživa splitski Toto’s Burger Bar, koji se ponosi svojom titulom najbolje ocijenjenog veganskog burgera u Hrvatskoj (2019. godine), ali i uspjehom na Tripadvisoru, jer on najbolje govori o zadovoljstvu gostiju uslugom, kvalitetnom hranom i pomno biranim namirnicama koje se u vrsnim rukama šefa kuhinje koriste za izradu svakog jela.

Splitski restoran s najboljim burgerima

Toto’s Burger Bar je tako po izboru gostiju mjesto broj 1 za brze zalogaje u Splitu, a publika je također titulom najboljeg ocijenila i njegov poznati vege burger. Ovdje priča ipak nije stala, već je ova rado posjećena splitska adresa u sezoni ljeto 2020. uvela nekoliko slasnih noviteta, na radost vjernih gostiju koji se Toto’su uvijek rado vraćaju. Sada ondje mogu isprobati novitete kojima je proširena klasična burger ponuda, a to su primjerice sočne tortilje i apsolutna carica među salatama – slavna Cezar salata. Restoran se svojom ponudom savršeno prilagođava čak i posjetiteljima intolerantnima na gluten, pa se tu mogu pronaći i ukusne bezglutenske opcije.

Nova jela za ljeto 2020.

Karta burgera također je proširena, a mi vam toplo preporučamo da isprobate novi chicken avocado burger, koji će vas oduševiti okusom podjednako kao i kvalitetom namirnica koje se koriste. Iz restorana sugeriraju da isprobamo i beef tortilju i mex tortilju, nove perjanice njihovog menija.

U jelima se koriste samo najbolji sastojci

Ne možemo pobjeći dojmu da je Toto’s Burger Bar toliko hvaljen upravo zbog pažnje koja se posvećuje svakom pojedinom sastojku, počevši od vlastite recepture samog burger mesa iz lokalnog uzgoja pa sve do jedinstvenih burger umaka koji su tajne recepture, a vrhunskog okusa!

Cezar salata na Toto’s način

Jednaka pažnja posvećuje se i novim jelima, pa je tako Cezar salata originalne recepture odličan primjer brzog, zdravog i kvalitetnog obroka, s namirnicama koje su vrlo pažljivo birane i kombinirane u ukusno, a nutritivno bogato jelo. Ono što najviše volimo kod njihove Cezar salate su prava romanska salata, hrskava panceta i homemade Cezar umak koji sve sastojke prožima u jedno.

Tajnu ovog umaka nismo uspjele doznati, pa je najbolje da se zaputite u Toto’s Burger Bar i sami pokušate otkriti zašto je toliko neodoljiv!

Osvježavajuća pića, ponuda za klince i bezglutenski kolači

Ponudu jela prate domaće i svakog jutra svježe pripremane limunade (mint limunada i power limunada), koje su ovog ljeta savršeno osvježenje od ljetnih vrućina i doza hidratacije koja nam je svima potrebna u najtoplijim danima.

Ako se u Toto’s Burger Baru nađete sa svojim klincima, dobra je vijest da postoji ponuda i za njihov maleni apetit – mini burgeri za klince, poznati i kao slidersi, sigurno će ih zabaviti dok vi uživate u zalogajima za velike. Šlag na kraju bit će bezglutenski kolači, koji na kraju ručka ili večere predstavljaju savršeni lagani desert.

Toto’s Burger Bar posjetite na adresi Trumbićeva obala 2, svakim danom od 11 do 24 sata.

Foto: Glorija Lizde

Učitati još
Zatvori