Zdrava užina koju ćete obožavati: Uživajte u jedinstvenim voćnim kombinacijama i omiljenim okusima
Zdrava užina koju ćete obožavati: Uživajte u jedinstvenim voćnim kombinacijama i omiljenim okusima

Zdrava užina koju ćete obožavati: Uživajte u jedinstvenim voćnim kombinacijama i omiljenim okusima

Vrijeme je da ovu zdravu & preukusnu užinu uvrstite u svoj jelovnik! Biti savršen danas je imperativ. Ali, mi ne igramo po tim pravilima. Savršena putovanja, tanjuri, garderoba, savršeni parovi, žene i muškarci koji postižu uspjeh preko noći. Šarene salate, porculanski tenovi, fitness kraljice i super mame (popis je beskonačan) naizgled su svuda oko nas. Ali čemu sve to? Iskreno govoreći, “iza zatvorenih vrata” stvari su potpuno drugačije. Svi stalno multitaskamo i treba nam proizvod koji prati naš ritam.

Nutrino Lab

Kako imamo sve manje vremena, uvijek smo u potrazi za brzo pripremljenim obrokom, koji je savršeno jednostavan za konzumiranje, a ima brojne prednosti. Često mrzimo u torbi nositi jabuke, banane ili borovnice, a nekad želimo papaju ili mango koji nisu uvijek dostupni na tržnicama.

Zdrave užine Nutrino Lab u fantastičnom pouch pakiranju raznih boja sad nam omogućavaju da samo odčepimo, skviZZnemo i uživamo u jedinstvenim voćnim kombinacijama i omiljenim okusima, bilo da se radi o jabuci, mangu, papaji, banani, breskvi, borovnici, višnji, cikli… bez obzira gdje se nalazimo, jer stanu u svaku torbu. I bez brige, sadržaj se ne može prosuti tako da ih uvijek možemo ponijeti na sastanak, trening ili konzumirati u pokretu.

Nutrino Lab
Nutrino Lab

Ne postoji krivo vrijeme za užinu, a ako je još i zdrava, onda znamo da radimo pravu stvar za sebe i svoj organizam, pogotovo ako uzmemo u obzir da je jedno pouch pakiranje Nutrino Lab voćne užine jednako jednoj čaši smoothija. Voćne kombinacije razbijaju monotoniju, totalno su cool i pružaju zadovoljstvo zbog kojeg se ne kaješ,  jer svako pakiranje sadrži 100% voća i povrća, nema aditiva, šećera niti glutena.

Sjajno dizajnirana ambalaža tu je da očuva dugotrajnu svježinu, miris i sve nutritivne vrijednosti voća i povrća, a svojim će se bojama savršeno uklopiti uz svaki styling.

Nutrino Lab 100% voćni snack vas podržava da budete jaki, iskreni, autentični i originalni u svakom trenutku, gdje god da se nalazite. SkviZZnut ćete kad ih vidite, a pogotovo kad ih probate. Vidjet ćete, to bude ljubav na prvi skviZZ!

Nutrino Lab
Nutrino Lab

Foto: PR

Učitati još
Zatvori