Limitirana kolekcija Nutella teglica s prirodnim ljepotama Hrvatske

Limitirana kolekcija Nutella teglica s
prirodnim ljepotama Hrvatske

Ovih dana na policama naših trgovina mogli ste primijetiti da je Nutella, omiljeni namaz od lješnjaka i kakaa, dobila novo ruho. Naime, u prodaji se pojavila nova, limitirana kolekcija koja slavi prirodne i kulturne ljepote Hrvatske.

Posebno izdanje omiljene Nutelle s prirodnim ljepotama Hrvatske

U kolekciji se nalazi 10 jedinstvenih Nutella pakiranja sa skrivenim draguljima Lijepe naše koji čekaju biti otkriveni. Svaka staklenka je jedinstvena, a na njima ćete pronaći razna bogatstva Hrvatske – od nepreglednih zelenih polja Baranje i Jadranskog mora, kulturne starine Zagorja, prirodnih čuda Like do čarobnih dalmatinskih otoka.

Autor fotografija s prekrasnim prirodnim, kulturnim i povijesnim motivima Hrvatske je nagrađivani fotograf Ivo Pervan koji u svom dugogodišnjem radu kao kulisu najviše voli koristiti upravo kulturnu i prirodnu baštinu Hrvatske.

Istražite ljepote naše zemlje

Od tržnice Dolac u Zagrebu preko Svetvinčenata u Istri pa sve do otoka Galešnjaka i otoka Blitvenice u Dalmaciji, specijalno izdanje Nutelle ‘Volim te Hrvatska’ vodi nas na prekrasno putovanje našom zemljom. Uz to, predivno će izgledati na kuhinjskim policama pa ćete ove teglice sigurno htjeti sačuvati dugo nakon što ih ispraznite.

Prije nego što se zaputite do trgovine po svoj primjerak, cijelu kolekciju možete istražiti ovdje.

Foto: Ivo Pervan

Učitati još
Zatvori