Novi Zvijezda umaci obavezan su dodatak svakoj kuhinji
Novi Zvijezda umaci obavezan su dodatak svakoj kuhinji

Novi Zvijezda umaci obavezan su
dodatak svakoj kuhinji

Novi Zvijezda umaci – Burger, Cezar i Mexicana stvoreni su za sve koji uživaju u personalizaciji klasičnih recepata, a obilježava ih moderan, dinamičan dizajn

Baš na vrijeme za sezonu roštilja, Zvijezda je ovog proljeća predstavila tri nova umaka – Burger, Cezar i Mexicana. Noviteti su stvoreni za sve one koji uživaju u personalizaciji klasičnih recepata, ali i u osmišljavanju vlastitih.

Okusi za sva nepca

Prvi od njih blago je pikantnog okusa, a zbog dodatka kiselih krastavaca i kombinacije začina. Burger umak idealan je dodatak mesnim jelima. Za razliku od njega, Cezar umak s okusom ribanog sira, papra i Worchester umaka – jednog od najpoznatijeg fermentiranog začinskog umaka na svijetu – kreiran je za one koji uživaju u nešto laganijim okusima. Zbog lagane, kremaste teksture upotpunit će okus različitih vrsta salata, ali i jela na bazi piletine, ribe ili povrća. A za one koji vole eksperimentirati u pripremi pikantnih jela, tu je umak Mexicana. Njegov okus chilli paprike dodat će malo ljutine u bogate tortilje, sendviče te uz kuhano ili meso s roštilja. Ukratko, u kojem god jelu poželite uživati – Burger, Cezar i Mexicana novi Zvijezda umaci su tu da obogate okus slasnih zalogaja.

Novi Zvijezda umaci

Vizualno i okusno primamljivi

Osim vrhunskog okusa krasi ih i moderan, dinamičan dizajn koji su razvili kreativci iz Zvijezde. Zahvaljujući žarkim bojama i neobičnim linijama, brzo ćete ih prepoznati na policama trgovina.

„Kvaliteta naših proizvoda je vrhunska. Vjerujemo kako će različiti okusi privući široku bazu potrošača. Praćenje globalnih trendova uz osluškivanje želja domaćih potrošača ono su što čini našu kompaniju liderom na tržištu. Sigurni smo da će Burger, Cezar i Mexicana brzo osvojiti i one najzahtjevnije“, rekao je Gašpar Novak, direktor marketinga i razvoja Zvijezde.

Burger, Cezar i Mexicana umake potražite na policama trgovačkih lanaca diljem Hrvatske u praktičnom pakiranju od 270 grama.

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori