Novi Twix Salted Caramel je sve što smo ikad priželjkivali!

Novi Twix Salted Caramel je sve što
smo ikad priželjkivali!

Ako poput nas jednostavno obožavate karamelu, dosad ste već sigurno postali obožavatelji slavne Twix čokoladice, koja se sastoji od 35% mliječne čokolade, 32% karamele i 26% hrskavog keksa.

Twix smo osim u standardnom pakiranju čokoladnih štapića u paru posljednjih godina također viđali u niz drugih varijacija na temu, pa čak i kao sladoled, a nebrojeno je mnogo i do-it-yourself recepata koji su kod kuće nastojali rekreirati ovu omiljenu slasticu.

No, kao obožavatelji Twixa, usudili bismo se reći da ništa više neće biti kao prije, nakon što je na svjetskom tržištu ovog proljeća osvanuo jedan sasvim novi Twix – Salted Caramel!

Twix Salted Caramel

Zašto je ovaj Twix potencijalno još bolji od originala?

Kao i original, napravljen je od hrskavog biskvita, ukusne karamele i nježne mliječne čokolade, ali istovremeno je obogaćen zrncima soli. Fini kristali daju sjajan kontrast slatkoj karameli i rezultiraju super ukusnim desertom u svako doba dana.

Twix Salted Caramel već je dostupan u supermarketima i u web shopovima u Velikoj Britaniji, Njemačkoj i drugim europskim zemljama, a budući da je dio limitirane serije, bit će dostupan u prodaji do isteka zaliha. Mi se ipak nadamo da će se zadržati na policama dućana i da će stići i na one domaće!

Foto: Twix

Učitati još
Zatvori