U iščekivanju ljeta stiže neodoljivi novi okus Somersby Marakuja i Naranča
U iščekivanju ljeta stiže neodoljivi novi okus Somersby Marakuja i Naranča

U iščekivanju ljeta stiže neodoljivi novi
okus Somersby Marakuja i Naranča

Ako su visibabe vjesnici proljeća, Somersby je vjesnik ljeta! Jedan gutljaj ovog osvježavajućeg pića dovoljan je da nas odvede ravno u omiljeno godišnje doba. Tako će se nekima pred očima stvoriti slika pješčane plaže, zelenih palmi koje se njišu na laganom povjetarcu, šum valova i miris oceana. Druge će asocirati na bezbrižne i tople ljetne dane, ugodne noći i druženja s prijateljima. Čak i ako ljeto provodite u gradu, visoke temperature podnošljivije su uz čašu punu leda i najpoznatijeg cidera na svijetu. U oba slučaja poruka je ista: uz Somersby, svijet gledamo kroz ružičaste naočale. Iz godine u godinu, Somersby nas iznenađuje kombinacijom fantastičnih voćnih okusa i sada je već kultni podsjetnik na mnogima najdraže godišnje doba.

Novi neodoljivi okus za pravu dozu osvježenja

Ove godine, u iščekivanju ljeta stiže neodoljivi novi okus Somersby Marakuja i Naranča, koji će vam pružiti pravu dozu osvježenja. Savršen spoj pjenušave slatkoće tropske marakuje i citrusne note naranče koja daje dodatnu punoću i zaigranost samog okusa.

Uz novi Somersby koji pruža osvježenje u svakom trenutku, zaboravite na sve brige i prepustite se trenutku uživanja. Bilo da se nalazite na plaži i uživate u godišnjem odmoru ili ako idete na druženje s prijateljima nakon posla, Somersby Marakuja i Naranča idealan je izbor za sve ljubitelje egzotičnog voća i osvježenja u toplim danima. Trenutak za Somersby  jednostavno je pronaći, važno je samo malo pozitivne energije i dobro društvo. On se savršeno uklapa i u vikend druženje i u mali trenutak ukraden za sebe tijekom radnog tjedna. Uz ovo piće za sve prigode, dobivate osvježavajuće optimističan okus koji će vam pružiti trenutak bijega od svakodnevice.

Za odlazak na plažu, na vikend izlet ili ako samo želite uživati u hladovini vlastitog dvorišta, ovaj intenzivni voćni cider će vam pružiti trenutak bijega od svakodnevice i osvježavajuće optimističan okus koji će vas oraspoložiti. Poslužite ga u čaši punoj leda i uživajte u svakom gutljaju. Novi Somerby dolazi u dvije varijante- staklenoj bočici od 0.33 l i limenci od 0.5l, stoga ga svakako isprobajte i doživite novi osvježavajući doživljaj u svakom trenutku!

Svakodnevni optimizam nikada nije bio tako osvježavajući.

Genijalno. Zar ne?

Foto: PR

Učitati još
Zatvori