Novi prefini zobeni proizvodi koji su prekinuli vezu sa šećerom

Novi prefini zobeni proizvodi koji su
prekinuli vezu sa šećerom

Koliko je zdrava i uravnotežena prehrana važna za naš organizam, ne treba dodatno naglašavati. Ipak, već dugo slušamo da je zdravija prehrana skupa, bezukusna i dosadna pa je vrijeme da razbijemo taj mit.

Dobra je vijest da svoje prehrambene navike ne trebamo radikalno mijenjati kako bi ju poboljšali – čak i malim koracima možemo ostvariti promjene koje će poboljšati naše zdravlje i kvalitetu života. Jedan od tih koraka je prekid veze sa šećerom koji je najveći neprijatelj današnje, moderne prehrane.

Poizvodi koji su rekli zbogom dodanom šećeru

Naime, dodani šećer sadrži samo prazne kalorije, bez hranjivih tvari, a njegovim dugoročnim i čestim konzumiranjem radimo štetu svom organizmu. Upravo on odgovoran je za prekomjernu tjelesnu težinu, kao i razne bolesti. No, izbjegavanjem namirnica koje sadrže dodane šećere, znatno ćemo poboljšati svoje zdravlje, ali i konačno imati ravan trbuh o kojem oduvijek sanjamo.

Upravo to se dogodilo Boom Box keksima, kaši, granoli i napitku, novim cool zobenim proizvodima koji su odlučili reći zbogom dodanom šećeru. Boom Box proizvodi su 100% bazirani na biljnim sastojcima, a među njima je zob apsolutni heroj. Zob je jedna od najzdravijih namirnica koju možemo uvesti u svoju prehranu jer je bogata hranjivim sastojcima. Spriječava razne bolesti i pomaže nam graditi i štititi organizam, a zahvaljujući totalno zobenim Boom Box proizvodima, postaje namirnica koju želimo jesti svaki dan, od jutra do večeri.

Boom Box proizvodi izgledaju odlično, a osjećaju se zobeno

Osim što su potpuno na biljnoj osnovi i bez dodanog šećera i umjetnih aroma, dodaci voća, čokolade i orašastih plodova te razne kombinacije okusa čine Boom Box proizvode primamljivima i neodoljivo ukusnima. Uz to, dodani šećer nije im uopće potreban jer je onaj prirodni iz zobi i voća savršen!

Boom Box zobene kaše i granole poželjet ćete jesti u svakoj prilici – za doručak prije odlaska na posao, kao popodnevni snack ili pak za ukusnu i zdravu večeru. Boom Box keksi postat će vaš omiljeni suputnik jer stane u svaku torbu i džep. Ukusni su i zdravi, sadrže obilje hranjivih sastojaka, a ono najbolje – ublažavaju glad i zaustavljaju želju za šećerom.

I mlijeko je okrenulo novu stranicu u životu i pojavilo se u svojoj boljoj varijanti – onoj zobenog napitka. Boom Box zobeni napitci su bogati vlaknima, zdravi i organski, a osvajaju svojom kremastom teksturom. Super su za stvaranje slasnih kombinacija s drugim Boom Box proizvodima, a voljet ćete ih i u kavi.

Neke veze je teško prekinuti, a neke je nužno prekinuti kako bismo napredovali. Upravo to se dogodilo Boom Box proizvodima koje možete upoznati ovdje.

Foto: Boom Box


Učitati još
Zatvori