Novi izgled Jana vode ususret nogometu u Katru
Novi izgled Jana vode ususret nogometu u Katru

Novi izgled Jana vode ususret
nogometu u Katru

Iako je studeni, predblagdansku groznicu preduhitrila je ona nogometna. To i ne čudi jer na rasporedu je najatraktivniji sportski događaj na svijetu. Pozitivna napetost raste iz dana u dan jer svi nestrpljivo iščekujemo prve poteze naših Vatrenih u Katru. Iako mala zemlja, Hrvatska je već dokazala da nam to nije problem dok god imamo veliko srce na terenu. Veličanstvenih 11 kreće u napad na svjetsku titulu. Riječi podrške i ohrabrenja pristižu sa svih strana, a vrlo jednostavno ih možete širiti i vi!

Jana
Jana

Jana, kao i do sada, Vatrene podržava na inspirativan i motivirajuć način. Osim što kao službena voda HNS-a pruža potrebnu hidraciju, ovo prvenstvo širi nacionalni naboj LIMITED EDITION bocama 0,5l s motivirajućim porukama reprezentativaca i izbornika.  Ukupno 10 citata koje potpisuju igrači i izbornik putem Janinih boca šalju poruke međusobne podrške, zajedništva, ustrajnosti, motivacije, ohrabrenja i vjere u pobjedu. Uz navijačke motive, ove boce su nešto što želite držati u ruci za vrijeme bodrenja repke!

Kako ova nogometna priča ne bi ostala samo na bocama, inspirativne citate s potpisima imat ćete priliku nositi na totalno stylish način – oblačenjem posebno dizajniranih Jana majica. Osim što su privlačnog dizajna, udodne i tople, nose snaže poruke koje možete nositi i vi!

jana

Od 24.11. pratite Jana društvene mreže (Facebook i Instagram) jer ćete putem njih moći osvojiti službene dresove i majice limitiranog izdanja u kojima svi žele navijati ovo prvenstvo. Do tada, razmislite o tome koja su vam najdraža sjećanja na prošlo prvenstvo i veliki uspjeh Vatrenih kada je cijeli svijet aplaudirao povijesnom uspjehu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori