U novom Chio čipsu od leće bez grižnje savjesti uživamo u svim prigodama
U novom Chio čipsu od leće bez grižnje savjesti uživamo u svim prigodama

U novom Chio čipsu od leće bez grižnje
savjesti uživamo u svim prigodama

Svi mi imamo neku omiljenu guilty pleasure slasticu ili snack kojem teško odolijevamo svaki put kada ga ugledamo na policama trgovina. Uz današnji način života, pune rasporede obaveza i aktivnosti, pa čak i na dane kada odmaramo i opuštamo se onako kako mi želimo, idealna bi opcija bila pri ruci imati omiljen snack. I to omiljeni snack u kojem možemo uživati bez grižnje savjesti.

Healthy lifestyle i proizvodi koji su bolji za nas

Posljednjih godina u cijelom se svijetu sve veća pažnja poklanja onome što jedemo, raste nivo osviještenosti o sastavu prehrambenih proizvoda, pridajemo važnost kvaliteti namirnica dok se istodobno ne želimo odreći odličnog okusa. Vođen upravo tim mislima, Chio predstavlja veliki novitet koji je stigao i na naše tržište – novi Chio čips od leće!

Chio čips od leće prati globalne healthy lifestyle trendove i stoga pripada Better for you segmentu koji podrazumijeva zdraviji sastav proizvoda i ponudu te odgovara potražnji za proizvodima boljima za sve nas.

Chio čips od leće u našim najdražim okusima

Novi Chio čips od leće nudi brojne benefite, a na hrvatsko tržište dolazi u dva odlična okusa – Paprika te Sour Cream & Onion. Chio čips od leće vegetarijanski je proizvod na bazi žute leće, ima visok udio vlakana i proteina te čak 40% manje masti u odnosu na uobičajeni čips. Posebno nas veseli činjenica da je Chio čips od leće lokalni proizvod proizveden u Hrvatskoj, na 100% suncokretovom ulju.

 

Ono što nas je kod ovog čipsa osvojilo jest njegova hrskava tekstura i bogat okus, a činjenica da je kao takav zdraviji za nas je bonus koji čini razliku u odnosu na drugi snack. Prefini guilty pleasure o kojem smo govorili na početku, od sada više nije guilty!

Čips u kojem uživamo u svim prigodama

Kada mislimo o čipsu kao snacku rezerviranom za uživanje, mi ga najčešće konzumiramo u malo posebnijim prigodama kao što su proslave rođendana, druženja s prijateljima ili pak opuštanja uz omiljenu seriju ili film. No, nekih se stvari i užitaka više ne moramo odricati niti ih ograničavati na posebne prigode. Sigurni smo da ćemo u novom Chio čipsu od leće od sada uživati i tijekom radnog dana – i na poslu, i u šetnji, nakon sportskih aktivnosti, pa čak i na plaži. Jedno je sigurno – uvijek u dobrom društvu!

Foto: Intersnack Adria

Učitati još
Zatvori