Nova Gypsy Table večera na rasporedu je u siječnju

Nova Gypsy Table večera na
rasporedu je u siječnju

Gypsy Table se vraća u Zagreb i tema ove večere nam je bliska srcu. Forces of Nature … Elemental predstavit će večeru Gypsy Table kreiranu od strane žena. Budite spremni da iskusite večeru ispunjenu ukusnom hranom, vinom, koktelima, pivom, muzikom, umjetnošću i više od toga… predstavljajući talent dama, oslobađajući sile prirode lepezom okusa, prizora i zvukova. Magična noć, koju sigurno ne treba propustiti održati će se 04.01.2019. na tajnoj lokaciji u Zagrebu.

Pridružite se Gypsy Table večeri

Nažalost, muška dominacija i šovinizam još uvijek dominiraju Hrvatskom gdje žene ne dobivaju dovoljno poštovanja za svoj trud i znanje, pogotovo u segmentu hrane i pića. Upravo iz tog razloga cilj je da se ovom večerom oda počast svim damama koje će svojim talentom dati doprinos  u nadi za promjenama koje su potrebne u svakom segmentu. Želja  je ohrabriti i slaviti žensko osnaživanje, nezavisnost i vjeru u sebe. Za sada, svoje sudjelovanje su potvrdile dame koje su trijumfirale u svojem segmentu rada – pridružite im se da proslavite “žensku snagu”.

Zamislite sljedeće: dolazite na tajnu lokaciju, pijuckate toplo piće uz vatru, Mistress of Ceremony Ines Tričković vas poziva da uživate u noći punoj odlične hrane, pića, muzike i umjetnosti koju za tu večeru kreiraju dame. Tijekom večere poznata ilustratorica Maja Beus raditi će potrete gostiju čiji prihod od prodaje će se donirati u dobrotvorne svrhe… Nakon večere, DJ-ica će vas pozvati da uživate ostatak večere i zaplešete.

Što je POP-UP večera

Pop-up večere su gastronomski događaji koji se događaju jednom na neočekivanoj lokaciji uz personalnu interakciju sa chefom, jedinstven menu ili tematiku, POP UP večere serviraju nešto posebno što nijedan restoran ne može ponuditi. POP UP večere su avanturističko iskustvo za publiku koja traži više.

Što je Gypsy Table?

Gypsy Table je dio pop-up serije večera koje se organiziraju diljem Europe koja spaja talente s gastronomske scene. Namirnice koje se koriste su od lokalnih proizvođača čime organizator želi promovirati lokalnu proizvodnju.

Dobrotvorna organizacija

Svaka Gypsy Table večera podržava i prikuplja sredstva kako bi pomogla lokalnoj dobrotvornoj organizaciji. Sudjelovajući na Gypsy Table večeri, gosti ne samo da će doživjeti iznimno iskustvo već će se i educirati o dobrotvornoj organizaciji kojoj pomažu sudjelovanjem. Želja je Gypsy Table da djeluje kao most poveznica između zajednice i dobrotvorne organizacije. Ova večera podržati će svojom donacijom Autonomnoj ženskoj kući Zagreb ( AŽKZ ) / Autonomous Women’s House Zagreb (AWHZ), feminističkoj organizacija s misijom pružanja podrške i pomoći ženama koje su preživjele nasilje te osnaživanja ženske pozicije u društvu.

Osnovana je u prosincu 1990.g., kada je otvoreno prvo sklonište za žene koje su preživjele nasilje na području Istočne Europe. Osnovana je u vrijeme kada se u nasilju nad ženama i djecom nije znalo niti govorilo u našem društvu. Zbog potpunog nerazumijevanja problema u to doba te nedostatku podrške od službenih vlasti, prvi prostor skloništa bio je skvotirani gradski prostor u kojem su prve tri godine radile isključivo volonterke i aktivistice, 24 sata na dan bez ikakve naknade. S vremenom se, uz pomoć donacija srodnih ženskih udruga i fondacija u inozemstvu, razvio visoko kvalitetni i profesionalni projekt u kojem rade isključivo visoko motivirane i posebno educirane radnice i volonterke. Osnovni sadržaj djelatnosti AŽKZ-a je pružanje podrške i pomoći ženama i njihovoj djeci koji su izloženi fizičkom i psihičkom nasilju u obitelji, kao i drugim oblicima patrijarhalnog nasilja, bez obzira na njihovu nacionalnost, vjeru, bračni status, dob, boju kože, seksualnu orijentaciju, ili bilo koju drugu vrstu diskriminacije.

Zbog ograničenih mjesta potrebno je unaprijed rezervaciju. Kupnjom karte automatski ste rezervirali svoje mjesto.

Ulaznice možete kupiti na www.gypsytable.eventbrite.com po cijeni od 500 kuna po osobi.

Više informacija o ovom posebnom događanju pronađite na www.gypsytable.com.

Učitati još
Zatvori