Ovoga Božića slatke zalogaje naručujemo iz  N’oublie Pâtisserie slastica
Ovoga Božića slatke zalogaje naručujemo iz  N’oublie Pâtisserie slastica

Ovoga Božića slatke zalogaje naručujemo iz N’oublie Pâtisserie slastica

Volimo ovo posebno vrijeme kada se bliži Božić, kada sve zamiriše na prefine kolače i kada nas cimet, klinčići, vanilija i čokolada vrate u najljepše dane koje pamtimo. Jedva čekamo izlaske u okićeni grad, vesela slavlja kod kuće, slatka druženja s obitelji i prijateljima. A da bi naše proslave bile ukusnije i ljepše, brend slastica N’oublie Pâtisserie priprema fine božićne kolače koji u najkraćem vremenu dolaze na željenu adresu i donose poznate arome Božića koje toliko volimo.

N’oublie Pâtisserie je pripremio pravu čaroliju za nepce, poseban izbor božićnih kolača i torti koje obožavaju svi, bili mali ili veliki. Zato ovih blagdana više vremena posvetite druženju s ljudima koje volite i opušteno uživajte u zajedničkim trenutcima, a najbolje slastice naručite s provjerene adrese. Među bogatom božićnom ponudom potražite i ova četiri nama omiljena izbora delicija.

Cake & cookie box je naš odabir za dane kada uz kavu ili nakon ručka želimo poslužiti i tortu i kolačiće. Sadržaj kutije birate sami, a to zna biti težak posao jer izbor je velik, a sve je primamljivo. Ovo je i jako popularan odabir pa svoj Cake & cookie box naručite najmanje pet dana unaprijed.

Domaće sitne kolače obožavamo. Elegantni, a ukusni i fini, dat će svakom domu topli blagdanski ugođaj. U kutiji se nalazi ponešto za svakoga, a nama su omiljene mađarica i čokoladne praline.

Ekskluzivni Božićni slatki box je otmjena crna kutija prepuna pomno odabranih ručno rađenih delicija koje N’oublie Pâtisserie nema u redovnoj ponudi, a izrađuju se u limitiranoj količini. Svaki kolačić, pralina i keksić u boxu je prava mala artisan senzacija.

Blagdani ne mogu proći bez suhih kolačića. U N’oublie kutiji stižu nama najdraži ručno rađeni kolačići, čak deset vrsta. U njima ćemo uživati u trenutcima opuštanja uz šalicu toplog čaja i božićne filmove.

Slastice N’oublie Pâtisserie djelo su majstorskih ruku. Napravljene od najkvalitetnijih sastojaka, osvajaju nas bogatim okusom i podsjećaju nas zašto svi toliko volimo Božić.

Kako je brend N’oublie Pâtisserie dobio ime

Ime N’oublie veže se uz staru korčulansku legendu koja govori o ljubavi lijepe mlade Korčulanke i francuskog vojnika, vrsnog pekara. Legenda kaže kako se u vrijeme Napoleonove okupacije Dalmacije jedan naočiti francuski vojnik porijeklom s Korzike zaljubio u lijepu djevojku s Korčule.

Rodila se velika ljubav, ali mladić je, budući da je bio vojnik, morao otići. Svojoj je ljubljenoj prije odlaska napravio kolač s porukom “Ne zaboravi me”, na francuskom “N’oublie pas”. Njegova draga nije znala izgovoriti originalni francuski naziv pa je kolač, simbol njihove ljubavi, nazvala lumblija.

Korčulanski kolači i korijeni

Lumblija je tako postala korčulanski kolač koji se priprema od aromatičnih otočnih namirnica. Miris i okus mu krase bademi, sok i korica limuna i naranče, grožđice, puno maslinovog ulja i reducirani grožđani mošt.

Obiteljski korijeni osnivača brenda N’oublie Pâtisserie snažno su vezani za otok Korčulu, a ova je legenda poslužila kao inspiracija za brending omiljenih slastica.

Naručite svoje božićne slastice i uživajte u blagdanskoj čaroliji već danas.

Foto: N’oublie Pâtisserie

Učitati još
Zatvori