Hvar je ovog ljeta postao bogatiji za novu gastro adresu koju morate posjetiti

Iako je vrhunac ljetne sezone iza nas, ljeto još uvijek nije gotovo. I postsezona na Jadranu ima svoje čari, a ljetne temperature koje nas još uvijek griju pozivaju na bijeg iz grada. Ako ste među onima koji su odlazak na godišnji odmor ostavili za rujan, a još uvijek ne znate gdje ćete ga provesti, nećete pogriješiti ako se uputite do nekih od predivnih destinacija na jadranskoj obali i otocima. Jedna od uvijek popularnih destinacija je Hvar, naš najljepši i najsunčaniji otok. Osim divnih plaža i čistog mora, Hvar turiste privlači i vrhunskom gastronomijom, a ovog ljeta postao je bogatiji za još jednu odličnu gastro adresu – Notos beach house.

Mediteranski okusi u divnom ambijentu

Smješten tik uz plažu u Milni, Notos beach house u divnom ambijentu gostima pruža užitak za sva osjetila. Na natkrivenoj terasi kojom dominiraju prirodni materijali i nijanse boje drva i pijeska možete uživati u raznim morskim jelima i delicijama, dok se u lounge dijelu, gdje ćete prvo zapaziti ljuljačke koje će poslužiti i kao super kulisa za Instagram fotografije, možete osvježiti jednim od brojnih koktela i bezalkoholnim fresh & natural sokovima, popiti kavu, pivo ili bilo koje drugo piće.

Notos kombinira kulinarsku baštinu i suvremene inovacije kako bi stvorili visoku kuhinju. Bogati mediteranski okusi i ukusne arome u jelima spravljenim od lokalnih i svježih namirnica užitak su za svako nepce. Od glavnih jela možete birati svježe jadranske ribe sa žara s kus-kusom i povrćem, tuna steak s pireom od krumpira, hvarskih crnih maslina i s peršinom, pečene krakove jadranske hobotnice s hrskavim batatom i mladim špinatom, škampe i lignje.

Veliki izbor koktela

Za ljubitelje mesa tu su Black Angus burger, biftek i ribeye sa žara te teletina ispod peke. Peka postoji i u morskoj varijanti, s ribom i hobotnicom, dok burger od hobotnice zvuči kao nešto što nećete htjeti propustiti isprobati. Na jelovniku se nalazi i nekoliko hladnih i toplih predjela, dvije juhe, a postoji i dječji menu za one najmlađe. Ručak ili večeru na kraju zasladite desertom, a svaki dan vas čeka novi desert dana.

Ukoliko ste u Notos svratili samo na piće, naručite neki od klasičnih koktela poput Huga, Aperol Spritza, Margarite ili Mojita ili isprobajte jedan od Notosovih 8 signature koktela. Za sve njih zaslužan je barmen Jan Martinović.

Notos beach house je otvoren svaki dan od 12 do 23 sata, a ako uskoro idete na Hvar, nemojte propustiti posjet ovoj novoj gastro oazi. Za rezervacije posjetite službenu web stranicu ili Instagram profil.

Foto: Notos beach house

0