Bajkovita Ninina čarobna Shhhuma je najveći slavonski advent
Bajkovita Ninina čarobna Shhhuma je najveći slavonski advent

Bajkovita Ninina čarobna Shhhuma je
najveći slavonski advent

Magična Ninina čarobna Shhhuma smještena je u mjestu Velika, kojeg štiti Papuk, najljepša planina Slavonije i jedan od prvih hrvatskih geoparkova. Prekrasnu prirodnu scenografiju i božanstven adventski doživljaj upotpunjuje bogata blagdanska rasvjeta s čak više od 200 tisuća lampica, klizalište s više od 240 m2 i više od 20 adventskih kućica gdje posjetitelji mogu kušati izvorne okuse i delicije Zlatne Slavonije, blagdanske specijalitete, domaće proizvode marljivih OPG-ova…


Atraktivna i razigrana dječja adventska zona, uz svakodnevno druženje s Djedom Mrazom, klizanje, plesne radionice uz vodstvo pedagoginje Ljiljane Lončar, tijekom vikenda nadopunjena je s tri dodatna programa koja se održavaju uz stručno vodstvo što će najmlađima biti izvanredna prilika za predah od roditelja (shhh… to je pravi bijeg od roditelja).

Upoznaj Shhhumu je edukativno-kreativna radionica tijekom koje će djeca moći postati pravi mali detektivi, a očekuje ih šetnja labirintom uz najzanimljivije geološke priče Papuka. Osim što će biti detektivi, mogu postati i Planinari u Shhhumi i to obilaskom planinarske staze kada će učiti kako se dobro pripremiti za planinarenje i siguran boravak u prirodi, a posebno će im biti interesantna radionica čvorologije.

I na kraju, svakako je zanimljiva i Božićna potraga u Shhhumi za čarobnim božićnim poslasticama tijekom koje će učiti i o orijentaciji u okružju. Sva tri programa uz stručan nadzor edukatora odvijaju se vikendom od 12 do 14 sati te od 15 do 17 sati. Bitno je spomenuti kako je klizalište otvoreno svaki dan od 17 sati te postoji mogućnost najma klizaljki, a dostupne su i pomoćne dječje sanjke za klizanje za bebe.

Koliko god će najmlađi uživati u Nininoj čarobnoj Shhhumi, toliko će uživati i njihovi članovi obitelji te ekipa prijatelja jer ih očekuju vrhunska glazbena imena iz Hrvatske i regije, a grijat će ih i slasne domaće delicije, domaća vina i ginovi te fantastičan ambijent koji će im razgaliti dušu.

Opća opasnost, Ivan Zak, Saša Matić, Giuliano i diktatori, Petar Dragojević, Feminem, Hanka Paldum, TS Merak, Vigor, Žute Dunje samo je dio glazbenog programa koji posjetitelje očekuje na najvećem slavonskom adventu u Nininoj čarobnoj Shhhumi koja će do 6. siječnja 2023. godine biti neizmjeran izvor radosti, veselja, zajedničkih druženja i fantastična kulisa za brojne selfieje iz Velike koju zlatni Papuk krasi s najmagičnijom prirodnom scenografijom.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori