Neka vam svaki dan započne s finom kavom

kava-unsplash-2

NESCAFÉ je omiljena kava u kojoj uživaju pojedinci i obitelji u preko 180 zemalja svijeta. S preko 75 godina iskustva u odabiru, prženju i stvaranju vrhunske kave, nije iznenađenje da se svake sekunde popije preko 5.500 šalica NESCAFÉ kave.

“Surađujemo s uzgajivačima kako bismo im pomogli uzgojiti što kvalitetniju kavu kroz uvođenje naprednih metoda. Radimo izravno s više od 170.000 uzgajivača kave svake godine. Rezultat je kava visoke kvalitete koja dolazi iz izvora kojima možete vjerovati.”

U Hrvatskoj, kava je jedan od omiljenih napitaka. O njezinoj popularnosti najbolje govori podatak da čak 93% Hrvata u dobi od petnaest godina pa nadalje pije kavu. U prosjeku popiju dvije šalice kave dnevno, od čega je barem jedna ona u kojoj uživaju kod kuće.

Novi NESCAFÉ Gold Cappuccino – Pjenast i ukusniji nego ikada!

Ljubitelji poslastica od kave od ove jeseni mogu uživati u NESCAFÉ GOLD CAPPUCCINO okusima s unaprijeđenom recepturom, kreiranima s pažnjom od visokokvalitetniih sastojaka, za sve one koji žele uživati u vrhunskoj šalici NESCAFÉ kave! NESCAFÉ GOLD Cappuccino proizvodi sadrže najfinija zrna kave, planinski uzgojene Arabice bogatog okusa i Robuste, koja kreira posebnu dubinu, upotpunjeni s ukusnim mlijekom, koji stvaraju kavu vrhunske kvalitete i baršunaste pjene.

Nescafe-gold-cappuccino-2
Nescafe-gold-cappuccino-1

Novi okusi

Tako uz već dobro poznate okuse našeg klasičnog Cappuccina, Vanile i Double Choca Mocha možete uživati i u novom NESCAFE GOLD CAPPUCCINO Unsweetened Taste – s niskim sadržajem šećera. Bilo da vam je prva kava u danu, ili želite vrijeme u podne imati samo za sebe, uživajte u ovoj vrhunskoj kavi bogate pjene. Cappuccino kao iz kafića – bez grižnje savjesti. Sadrži svega 3,5 g šećera po šalici ili 47% manje šećera u odnosu na klasičan okus. Tako jednostavno i ukusno…mmm jeste li za kavu?

Nescafe-gold-cappuccino-3

Foto: PR

1