Novo omiljeno ljetno piće koje ćete poželjeti isprobati

Novo omiljeno ljetno piće koje
ćete poželjeti isprobati

Ako ste imalo istraživali filozofiju i principe zdrave i uravnotežene prehrane, sigurno ste više puta naišli na pojam gaziranih pića u negativnom kontekstu. No, baš poput svake druge priče i ova ima dvije strane. Gazirana pića nisu nužno nezdrava, pogotovo ako govorimo o onima koja su potpuno prirodna – bez boja, dodanih šećera i raznih drugih ‘nezdravih’ sastojaka.

Zdravija alternativa – osvježavajući limun i sočni ananas

Na hrvatskom tržištu pojavilo se nešto skroz novo – Natural AF. Jeste li čuli o čemu je riječ? Naime, radi se o blago gaziranom bezalkoholnom piću od 100% prirodnih sastojaka – bez umjetih aroma, bojila i sladila, ali i  bez konzervansa. Natural AF dostupan je u dva voćna okusa – osvježavajući limun i sočni ananas. A sve koji brinu o unosu kalorija, razveselit će da ih ima manje od 30 u decilitru ovog novog osvježenja koje je zapravo zdravija alternativa ‘klasičnim’ gaziranim pićima.

Sve što želimo za tople dane

Ovakvi proizvodi polako postaju sve traženiji, a za njih su posebno zainteresirane mlađe generacije. Oni naime drugačije biraju čime će se osvježiti nakon, primjerice, trčanja, bicikliranja ili teretane. Uz to, skoro dvije trećine njih izbjegava šećer, ali i umjetne zaslađivače te ona jače gazirana pića. Istraživanja pokazuju i da paze što jedu i piju, a gotovo 50% njih tvrdi da čitaju etikete s popisom sastojaka na proizvodima. 

Promjene u ukusima i navikama novih potrošača te briga o vlastitom tijelu otvorili su prostor zdravijim i daleko prirodnijim alternativama, a Natural AF jedna je od njih.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori