London ima hrpu ružičastih kafića i slastičarnica; izdvojili smo najljepše

London ima hrpu ružičastih kafića i
slastičarnica; izdvojili smo najljepše

@peggyporschen

Ako ste ikad bili u Londonu, sigurno ćete se složiti da je to jedan od najboljih gradova na svijetu u kojem će svatko pronaći nešto za sebe. Grad je to koji nudi neke od najboljih svjetskih atrakcija, znamenitosti i aktivnosti u kojem možete toliko toga doživjeti. Gotovo ga je nemoguće cijelog istražiti pa ćete se svaki put poželjeti iznova vraćati.

Mnogi će složiti i da su najljepše ulice smještene upravo u engleskoj prijestolnici. Osim što ih krasi elegantna arhitektura, cvijećem ukrašeni raskošni ulazni trijemovi i ulaštene ograde, londonske ulice skrivaju neke od najljepših svjetskih kafića i slastičarnica. Ono što će vas prvo njima privući jest njihov eksterijer i interijer, a mnoge krase nježni ružičasti tonovi i neodoljiv romantični stil. Mjesta su to koja su toliko divno uređena i da ih nećete moći prestati fotkati. Upravo zato nije ni čudo što se baš u Londonu nalaze najfotografiraniji kafići Instagrama.

U nastavku smo izdvojili najljepše londonske ružičaste kafiće koji će vas osvojiti svojim izgledom koji je savršena podloga za fotkanje šarenih deserata, pića i slastica koje vas unutra očekuju.

Učitati još
Zatvori