Hrvatska arhitektica stoji iza ovih predivnih torti koje su prava mala umjetnička djela

Ljetna vjenčanja su nešto najljepše. Kao i rođendani te sve posebne prilike koje se odvijaju u toplim mjesecima. Na Instagramu smo tako u potrazi za slaticama koje će uljepšati sve takve prigode, naišli na profil @slagnakraju. Raskošne torte popularnog mramornog dizajna posipane zlatnom prašinom i divnim dekoracijama nastaju u kuhinji arhitektice Ive Erić. Izgledaju kao prava mala umjetnička djela, čak bi nam bilo i žao zarezati ih, radije bismo ih ostavile na postolju u vitrini i uživale u pogledu na njih. Ima tu i drugih delicija poput muffina i macaronsa. Slatku priču o skulpturalnim tortama i slasticama pročitajte u nastavku.

Šlag na kraju: raskošne skulpturalne torte

Iva Erić po struci je arhitektica pa nije nimalo čudno da su i njezine kulinarske kreacije poprimile arhitektonsku notu. Projektirati dobar kolač i recept nije lak zadatak i za to vam je potreban talenat prije profesionalne diplome. No, ono što je najvažnije jest da u sve što radite, kuhate i pripremate ubacite ključan sastojak: ljubav. Slatka priča krenula se razvijati baš kako to i obično biva. Uspomene iz djetinjstva na ‘motanje’ i sakupljanju ostataka čokolade iz zdjelica za kolače pretvorili su se u strast koja je s godinama samo rasla. Svoj omiljeni okus, dizajn i tip slastice možete naručiti preko direktne poruke na Instagram, Facebooku ili preko e-maila.

Slastice za posebne prigode koje će na Instagramu dobiti puno lajkova

Torte iz Ivine kuhinje možete pogledati na Instagram profilu upečatljivog imena; Šlag na kraju. Taj izraz najčešće koristimo u kulinarstvu iako se potajno uvukao i u neke životne situacije kada želimo dočarati nešto s lijepim završetkom. Torte simpatične arhitektice definitivno su ono kako se i zovu. Mnogima su već uljepšale stol za poseban dan, obiteljska druženja, rođendane, svadbe… S obzirom na to da smo više manje stalno online, ovakve kreacije neće proći razrezane i podijeljene po tanjurima prije nego li ih ovjekovječi jedna fotka za Instagram. Uopće ne sumnjamo da će prikupiti brojne lajkove, a svi pokupljeni tražit će krišku više.

Foto: Instagram (@slagnakraju)

2