Osijek dobiva novo cool mjesto iza kojeg stoji neočekivana ekipa
Osijek dobiva novo cool mjesto iza kojeg stoji neočekivana ekipa

Osijek dobiva novo cool mjesto iza kojeg
stoji neočekivana ekipa

Nešto se cool i uzbudljivo kuha u gradu na Dravi! Reper Matko Mikulić, poznatiji kao Massimo Savage s poslovnim partnerom Marijem Majstorovićem otvara Munchiesstreet food restoran gdje će se spajati dobar zvuk i još bolja hrana. Munchies će se nalaziti na adresi Stjepana Radića 32, a službeno otvorenje zakazano je za 9. rujna.

‘Iz perspektive repera, želim donijeti novi trend u gradu, gdje profit nije na prvom mjestu. To ne znači da ne želimo biti profitabilni, ali najvažnije nam je da dobra priča ide ruku pod ruku s odličnom hranom. Volim gledati gastro emisije (pogotovo kad me pere Munchies) i to nas je inspiriralo da stvorimo nešto slično, opušteno, kvalitetno i moderno. Definitivno se stvari trudimo prikazati na moderan i inovativan način’, rekao nam je Massimo Savage.

Munchies
Munchies
Munchies

Medeni umaci

Njihova ponuda bit će raznolika i ukusna, od sendviča, wrapova, steaka, krumpirića i naravno, burgera. Specijalitet kuće definitivno je Munchies Rib Eye Crw kojeg bi voljeli da svi probaju. Svu hranu pripremaju, peku i poslužuju upravo vlasnici restorana uz pomoć jednog kuhara.

Munchies će za početak nuditi mogućnost take outa, bit će dostupna i dostava putem dostavnih službi kao što je Glovo, a moderan način narudžbe (ne morate više zvati telefonom) je putem Restaumatica tako da se na njihovoj web stranici uz nekoliko klikova dobije traženo jelo. Također, u restoranu će biti dostupno nekoliko stojećih mjesta.

‘Naravno, trudimo se podržavati lokalne proizvođače. Tako primjerice, naš OPG Majstorović, suvlasnika restorana, nabavlja neke od namirnica kao med i sezonsko povrće iz lokalne proizvodnje. Također, mnoge umake miješamo sami koristeći visokokvalitetne sastojke pa je tako med sastavni dio većine umaka’, otkriva nam reper.

Munchies
Massimo Savage i Hiljson Mandela
Munchies
Dipsi

Okusi će se mijenjati s vremenom, Munchies će svoju ponudu modificirati ovisno o godišnjim dobima kako bi ostali dinamični i postavljali nove trendy okuse. Već nam i najavljuju da će za Advent njihova ponuda biti dodatno obogaćena. S obzirom na entuzijazam vlasnika i raznovrsnu ponudu, Munchies će sigurno postati omiljeni street food restoran u Osijeku.

Mario Majstorović
Mario Majstorović
Munnchies

Dodatne informacije

Lokacija: Ul. Stjepana Radića 32, Osijek

Radno vrijeme: od ponedjeljka do subote, od 10 do 22 h

Telefon: 099 496 4290

Instagram: @munchies_osijek

Fotografije: Luka Palaveršić

Učitati još
Zatvori