Nema razloga da kod kuće ne uživate u premium namirnicama – MM Kantina kreće s besplatnom dostavom

Nema razloga da kod kuće ne uživate u premium namirnicama – MM Kantina kreće s besplatnom dostavom

Iako je MM Kantina, kao i mnogi drugi hrvatski restorani, primorana trenutačno zatvoriti svoja vrata zbog epidemiološke situacije s koronavirusom, tim restorana i sestrinske tvrtke Selekcija MM je organizirao besplatnu dostavu premium namirnica u Zagrebu. Imajući na umu preporučeni smanjeni socijalni kontakt, vrijeme koje provodite s obitelji i bližnjima neka bude oko stola, uživajući u delicijama koje ste sami pripremili.

Vrhunska gastronomija kod kuće

Birajte svježu ribu koju spretni chefovi filetiraju u MM Kantini, Jakobove kapice, vrhunske gotove riblje proizvoda ili se počastite kavijarom. Steakovi se režu, vakumiraju i pakiraju po vašoj narudžbi, a ukoliko je potrebno, chefovi MM Kantine će Vam dati i savjet oko pripreme. Svi proizvođači, uzgajivači i farmeri su pažljivo odabrani i dugogodišnji su partneri i prijatelji tvrtke Selekcija MM.

Ponuda suhomesnatih delikatesa sastoji se od najfinijih talijanskih i španjolskih proizvoda, a nude i domaću terinu od foie gras koju pripremaju po pravoj francuskoj recepturi. Tu su i najfiniji talijanski i francuski sirevi koje donose u vaš dom u najboljoj formi i poslužene s pikantnim bademima iz Valencije.

Iako se putovanja ne preporučaju, putujte čašom Hrvatskom i Francuskom uz vinsku kartu po super povoljnim cijenama.

Za sve upite i narudžbe pošaljite mail na info@kantina-mm.hr , a oni će vam rado pomoći u odabiru. Narudžbe se zaprimaju radnim danom do 12h, a dostava se vrši na području Zagreba radnim danom od 16 do 19 sati, isključivo po dostavi potvrde o uplati.

Foto: MM Kantina

Učitati još
Zatvori