Misto Street Food – simpatična splitska adresa za sve foodieje

Misto Street Food – simpatična
splitska adresa za sve foodieje

U simpatičnih svega 26 kvadrata smjestio se Misto Street Food koji gostima iz godine u godinu pruža jedinstveni gastro doživljaj u centru grada Splita. Inovativni gastro doživljaj bazira se na sasvim jednostavnoj ideji vlasnika koji su imali želju prilagoditi dalmatinska jela, sve više popularnom, street food stilu i ljudima u pokretu. S novom politikom “order inside” možete zaviriti u jednostavan jelovnik te kušati jela poput pašticade u sendviču, bruskete sa sardinom, Komišku pogaču, ali i vegetarijanske i veganske opcije koje također stoje na raspolaganju.

Od ove godine osim u odličnoj hrani, možete uživati i u osvježavajućim koktelima, opuštenim DJ & Cocktails večerima, ali i kulturnim događanjima poput predstavljanja knjiga i autora. Ako se pitate gdje svi gosti stanu u tako malenom prostoru restorana, pravo iznenađenje je vanjski štekat, tik uz povijesne zidine najljepšeg grada. U Mista naglasak je uvijek bio na ležernoj atmosferi kakvu Splićani jako cijene, pa tako često viđen prizor bivaju gosti na stepenicama ispred samog ulaza u restoran koji se bezbrižno druže i uživaju. U tom smislu sigurno je reći da “mista” u Mista nikada neće nedostajati. 

Također vrijedi istaknuti da su lokalni i strani gosti već prepoznali kvalitetu ponude o čemu govori i činjenica da je Misto Burger proglašen najboljim burgerom u gradu 2019. godine. Za takvu titulu zaslužan je kontinuirani trud Misto tima koji pazi na kvalitetu i svježinu lokalnih namirnica koje se koriste u pripremi specijaliteta. Stoga ako želite uživati u pravoj rapsodiji okusa, boja i mirisa posjetite Misto Street Food na adresi Bosanska ulica 11.

Foto: Misto Street Food

Učitati još
Zatvori