Londonska slastičarna inspirirana vlakovima prava je Instagram senzacija

@halimagoga

Britanska prijestolnica mnogima je najdraži izbor za putovanje u ljetnim mjesecima. Neki će se uputiti na ‘road trip’ autom, drugi vole komfor pa će sjesti u avion, a treći će možda uskočiti u vlak i uživati u divnom engleskom krajoliku na putu do Londona. Upravo je svjetska metropola dobila novu slastičarnicu u popularnoj četvrti Covent Garden, a inspirirana je ni više ni manje nego vlakovima. Milk Train Cafe ubrzo je postao prava Instagram senzacija, a to nije nimalo čudno s obzirom na delicije koje poslužuju.

Milk Train Cafe kroz najljepše fotke s Instagrama

@dishtogether

Ako nečega u Londonu ne nedostaje, onda su to nova iznenađenja na svakom kutku. Šetnja krasnim ulicama uvijek donese neko novo otkriće, koje čim osvane na Instagramu, viralno počne kružiti društvenim mrežama. Novo cool mjesto je Milk Train Cafe, a interijer je inspiriran putničkim vagonima i starim kolodvorskim stanicama. Eksterijer je uređen u staklu, pa ćete i iz vana imati dojam da gledate u unutrašnjost vlaka. Interijer je pak osmišljen tako da gosti sjede na klupama ili u odvojenim kupeima. Monokromni, Art Deco stil savršena je podloga za fotkanje šarenih deserata koji su postali prava Instagramska senzacija.

Što sve možete naručiti?

@zoezhangli

Ako ste se uputili u Milk Train Cafe na osvježenje uz kuglicu sladoleda, možete birati između čašice i hrskavog korneta. Sladoled dolazi u tri okusa i to vanilla milk, matcha green tea i flavour of the week. Šećerna vuna i razni nadjevi uz sladoled, pravi su favoriti. Slani pereci, karamela, kokice… Rapsodiju slatko slanih okusa možemo zamisliti već samim pogledom na fotke putoholičara koji nisu propustili posjetiti trendi lokaciju u šetnji omiljenom londonskom četvrti Convent Garden.

@feastingfrenchies
@sakura_sister
@hernamewascharlie
@milktraincafe

Foto: Instagram

0