Milk Bar iz Zagorja ima smrznute jogurte koji će osvojiti ljubitelje ledenih deserata

Milk Bar iz Zagorja ima smrznute jogurte koji će osvojiti ljubitelje ledenih deserata

Milk Bar je brend obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Mario Krog iz Gornje Pačetine kraj Krapine, koje se bavi održivim uzgojom krava i proizvodnjom fermentiranih mliječnih proizvoda. Već godinama je Milk Bar farma prepoznatljiva po svojim svježim jogurtima, sirevima i pjenušavim kefirima, a osim proizvoda od kravljeg, na farmi se rade i mliječni proizvodi od kozjeg mlijeka.

Vlasnik OPG-a i začetnik brenda Milk Bar je Mario Krog, koji je jednog dana otišao iz TV produkcije i odlučio nastaviti život na selu. Danas proizvodi preko 30 vrsta jogurta (od običnog preko voćnih pa sve do onih čokoladnih), zatim kozje i kravlje kefire, mlijeko, nekoliko vrsta sireva te ostale mliječne proizvode poput sirutke i maslaca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Krog (@milk_bar_farma)

Froyo smrznuti jogurt u 8 finih okusa

Najnoviji proizvod Milk Bara koji nas je posebno razveselio je Froyo smrznuti jogurt, a dolazi taman ususret ljepšem i toplijem vremenu. Iako je nastao još prošlog ljeta, ovaj fini smrznuti desert tek je sada službeno lansiran, a dolazi u osam različitih okusa – vanilija, čokolada, plain jogurt, karamela, malina, jagoda, borovnica i stracciatella.

Froyo smrznuti jogurti rade se od 50% kravljeg punomasnog mlijeka i 50 % kravljeg tekućeg jogurta, a pakiraju se u kraft čašice od kartona u težini od 200g, odnosno 300ml. Froyo se čuva u zamrzivaču na -18 stupnjeva, a prije konzumacije dobro ga je nekoliko minuta ranije izvaditi na sobnu temperaturu. Cijena iznosi 29 kn.

Kako do Milk Bar proizvoda?

Kao što smo već napomenuli, sve Milk Bar proizvode možete naručiti putem službenog web shopa, a Mario ih zatim dostavlja u vlastitom aranžmanu. Narudžbe su iz tog razloga moguće samo za Zagreb i okolicu farme, a naručene proizvode možete i sami pokupiti na farmi.

Narudžbe se zaprimaju od ponedjeljka do petak u 12 sati. Svi proizvodi rade se isključivo po narudžbi kako bi bili svježi, zatim se pripremaju vikendom i dostavljaju ponedjeljkom. Minimalna narudžba je 150 kn, a cijena dostave za Zagreb iznosi 35 kn. Preuzimanje na farmi bez naknade moguće je svaki tjedan nakon ponedjeljka, od 13 sati nadalje. U tom slučaju naručiti morate prethodno online, a s farme će vam onda javiti kad su proizvodi spremni.

Milk Barove proizvode možete pronaći i u nekim specijaliziranim trgoginama u Zagrebu poput Grge Čvarka, Mrkvice i slično, a sve novosti možete pratiti na službenim Instagram i Facebook profilima.

Foto: Milk Bar

Učitati još
Zatvori