U omiljenom Cogito coffee od sada se možemo zasladiti Melt sladoledima

U omiljenom Cogito coffee od sada se
možemo zasladiti Melt sladoledima

Jedno od omiljenih zagrebačkih mjesta s kavom definitivno nam je Cogito coffee, a u ljetnim mjesecima na sladoled idemo u Melt. Kako ne bismo trebali trčati od jednog mjesta na drugo, ova dva brenda odlučili su se na suradnju. Tako od sada u Cogito kafićima možemo uživati u neodoljivom sladoledu iz gelato & brunch bara Melt.

Melt sladoled dostupan je u sedam okusa

S obzirom da vrućine samo što nisu stigle i sezona sladoleda praktički je pred vratima, ova nas vijest izrazito veseli. Melt gelato dolazi u čašicama od 150 grama i nudi se nekoliko okusa među kojima su: kikiriki, tamna čokolada, soljena čokolada, indijski oraščić, vanilija, pistacija i lješnjak.

Sladoledi su posve prirodni, bez ikakvih aditiva, stabilizatora i bojila i baš zato svaki sladoled ima okus po svom glavnom sastojku. Uz to, svi oni su gluten free.

Podsjetimo, Cogito ima pet lokala u Zagrebu, pa je teško da ih možete zaobići – Vukovarska, Varšavska i Deželićeva, Urania na Kvatriću i Cafe u dvorištu.

Koju god lokaciju da odabrali, možemo samo reći da se veselimo ispijanju najboljih kavica na njihovim terasama dok paralelno ližemo Meltov „slajić“.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori