U McDonald’s restoranima možete naručiti obroke iz kultnih filmova
U McDonald’s restoranima možete naručiti obroke iz kultnih filmova

U McDonald’s restoranima možete
naručiti obroke iz kultnih filmova

McDonald’s je u utorak 14. kolovoza uveo novu limitiranu opciju – As Featured In. Radi se o obrocima koje smo mogli vidjeti u kultnim filmskim klasicima poput  Space Jama, Fast and Furious filma ili Petog elementa. Bilo da se radi o klasičnim filmovima i komedijama ili anime serijama, McDonald’s specijaliteti već su desetljećima dio filmske čarolije. Naime, baš kao i svi mi, glavni likovi, naši omiljeni glumci, ali i režišeri, imaju omiljene McDonald’s narudžbe.

Valja napomenuti da McDonald’s nije uveo nove stvari na meni, već će dobri stari klasici, koje volimo, doći u posebnim pakiranjima. Radi se o Big Mac, Royal Cheese i Filet-O-Fish sendvičima i Chicken McNuggets zalogajima. 

Što je zapravo As Featured In opcija?

Ova opcija dostupna je i u Hrvatskoj, a možda se uz neki meni iz McDonald’sa prisjetite i filmova koje već dugo niste gledali, a baš biste mogli. Čini se da je McDonald’s ovog ljeta odlučio igrati na kartu nostalgije, a kada vidimo koje filmove su odabrali, nimalo nam nije žao zbog toga. Naime, momentalno smo se sjetili scene iz Richie Richa, koji je u vlastitom domu imao osobni McDonald’s kojim je oduševio novostečene prijatelje.

Tu je i scena iz Petog elementa, u kojoj vidimo futuristički drive trough. Zaposlenica u njoj nosi dizajnersku McDonald’s uniformu s potpisom Jean-Paul Gaultiera te poslužuje policajce u letećem automobilu prije nego što krene potjera za Korbenom Dallasom i Lelloo.

Ne znamo za vas, ali mi već tražimo streaming servis na kojem ćemo pogledati ove klasike. Uz to ćemo, naravno, uzeti omiljeni meni. Na pakiranju će pisati u kojim filmovima se on pojavio.

Iako je puno ljudi priželjkivalo da će McDonald’s u ovoj novoj promociji na meni dodati obroke koji inače nisu na njemu i zaista su bili posebno osmišljeni za potebe nekog filma ili serije, ni ovo nije loša opcija za prisjetiti se nekih kultnih scena uz kultne specijalitete. Stoga, uputite se u najbliži restoran i naručite svoj omiljeni meni, možda ga je jeo i neki od najomiljenijih holivuskih likova.

Foto:

Učitati još
Zatvori