McDonald’s ima tri potpuno nova jesenska burgera
McDonald’s ima tri potpuno nova jesenska burgera

McDonald’s ima tri potpuno
nova jesenska burgera

Planetarno popularni lanac brze hrane McDonald’s upravo je najavio tri nova burgera za hrvatske restorane. Po svemu sudeći radi se o pravim jesenskim burgerima, koji savršeno odgovaraju trenutnom godišenjem dobu.

Naime, zvijezda nove ponude su gljive, namirnica za koju mnogi tvrde da je kraljica jeseni. McDonald’s ovim je još jednom potvrdio da prate sezonsku dostupnost namirnica. Gljive su u dva od tri burgera – Mushroom Vege i Mushroom Beef. Treći burger je pileći – Amber Chicken.

McDonald’s novi burgeri

“U savršeno karamelizirano pecivo posložili smo dva 100 % goveđa kosana odreska, listiće gauda sira, pečene gljive i luk te umak s okusom češnjaka koji sve sastojke spaja u gastronomski užitak – Mushroom Beef. Jednako bogatu kombinaciju okusa pronaći ćeš i u Mushroom Vege, vegetarijanskom burgeru koji se sastoji od mekanog peciva, popečka od soje, gauda sira, pečenih gljiva, luka te umaka s okusom češnjaka”, stoji na McDonald’s stranici.

Za novi burger s piletinom, pak, kažu:

“Tu je i sočni Amber Chicken. Pripremamo ga tako da na jednu polovicu peciva stavimo dva panirana filea od 100 % pilećih prsa, gauda sir, pečenu slaninu te svježe rajčice i salatu. Sve začinimo kombinacijom Western umaka na bazi rajčice i Sandwich umaka na bazi majoneze te poklopimo drugom polovicom peciva s posipom od maka i sezama”.

 

 

Uz tri nova burgera, kažu iz McDonald’sa, savršeno idu domaći pečeni krumpirići. Radi se o prilogu koji se periodično vraća u ponudu, uz odrećene limiritane burgere poput ovih.

Novi burgeri, kao i domaći krumpirići od danas su dostupni u svim McDonald’s restoranima, kao i na dostavnim servisima.

FOTO: Instagram (@justfinedreamland, @bruhfel)

Učitati još
Zatvori