McDonald’s ima novi burger s Zigante tartufima za prave gurmane

McDonald’s ima novi burger s Zigante
tartufima za prave gurmane

Gurmanima i ljubiteljima Zigante tartufa McDonald’s ove jeseni predstavlja specijalitet –  Maestro Zigante Tartufi. Maestro burger u toplom pecivu, pripremljen od dva sočna 100% goveđa odreska u kombinaciji s gauda sirom, pečenim gljivama, prženim lukom, matovilcem te umakom od gljiva usavršen je Zigante tartufatom, što je kombinacija kojoj će samo rijetki odoljeti. 

MAESTRO BURGER I ZIGANTE TARTUFI SU SAVRŠENA KOMBINACIJA

Cijenjeni gurmanski tartufi iz srca Istre hrani daju jedinstven okus, a spajanjem s uljem nastaje tartufata koja čuva esenciju te rijetke gljive koja raste pod zemljom.  

Ponosni smo što svojim gostima možemo poslužiti Maestro burger  s vrhunskim hrvatskim proizvodom i tako nastaviti uspješnu suradnju s vodećim hrvatskim kompanijama – izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska. 

Drago nam je što su u McDonald’su prepoznali kako su izvrsnost i usmjerenost na vrhunsku kvalitetu vrijednosti koje dijelimo. Tartufi su središte našeg poslovanja već četvrt stoljeća i sasvim smo sigurni da će u kombinaciji sa sočnom govedinom zagolicati nepca, izjavili su iz Zigantea, iz čije tvornice u Plovaniji, nedaleko Buja, svakoga dana u svijet izlazi oko deset tisuća pažljivo kreiranih proizvoda.

MCDONALDS NOVITETI ZA SVE GURMANE

Uz Maestro Zigante Tartufi, u McDonald’su možete isprobati i Maestro Šampinjon, a novost u ponudi su i sočni Loaded Fries, krumpirići dostupni u kombinaciji s majonezom s tartufima. 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori