Mate Janković potpisuje nove specijalitete u Good Foodu

Mate Janković potpisuje nove
specijalitete u Good Foodu

Good Food i Mate Janković glavni su akteri uzbudljive suradnje na koju se (ponovno) čekalo dugih 13 godina. Naime, sada već davne 2008. otvoren je prvi Good Food u Zagrebu, za čiji je menu bio zaslužan upravo Mate. U međuvremenu je Good Food postao jedno od najprepoznatljivijih imena na zagrebačkoj street food sceni, dok je Mate upisao svoje ime visoko na ljestvicu renomiranih chefova i food konzultanata u Hrvatskoj. Danas, više od desetljeća nakon prve suradnje, omiljena zagrebačka street food destinacija Good Food i chef Janković udružili su svoje snage te predstavili novi menu, savršen za nadolazeće tople ljetne dane.

Okosnicu filozofije Good Food-a čini zdrava, svježa i ukusna hrana, pripremljena na jednostavan, ali kreativan način. Menu je podijeljen na nekoliko kategorija: burgeri, salate, bowls i tortilje. S obzirom kako je Good Food poznat po osluškivanju želja svojih gostiju te sezonskom nadopunjavanju i mijenjanju menija, ovo je bio idealan trenutak da se Good Food ponovno udruži s kreatorom početnog menija i zajedničkim snagama ponude slasne zalogaje. Mate je u svakoj kategoriji osmislio jedno ili dva jela, inspirirana kulturama poput Azije, Grčke i Meksika.

Okosnicu filozofije Good Food-a čini zdrava, svježa i ukusna hrana, pripremljena na jednostavan, ali kreativan način. Menu je podijeljen na nekoliko kategorija: burgeri, salate, bowls i tortilje. S obzirom kako je Good Food poznat po osluškivanju želja svojih gostiju te sezonskom nadopunjavanju i mijenjanju menija, ovo je bio idealan trenutak da se Good Food  ponovno udruži s kreatorom početnog menija i zajedničkim snagama ponude slasne zalogaje. Mate je u svakoj kategoriji osmislio jedno ili dva jela, inspirirana kulturama poput Azije, Grčke i Meksika.

S ovom dugo iščekivanom suradnjom samo je djelomično osvježen menu, s obzirom da su kultni good food klasici i dalje na meniju. Koji su to točno o(p)stali te kako se nose ”bok uz bok” s novim imenima, provjerite na must-go zagrebačkim foodie adresama – Palmotićeva 2 i Teslina 7.

Preporuka

Zatvori