Najljepši san ljeta odvijao se ovog vikenda na jedinstvenom Martinis Marchi posjedu na Šolti
Najljepši san ljeta odvijao se ovog vikenda na jedinstvenom Martinis Marchi posjedu na Šolti

Najljepši san ljeta odvijao se ovog vikenda na jedinstvenom Martinis Marchi posjedu na Šolti

Magično uređen baštinski hotel, restoran i marina u mjestu Maslinica na otoku Šolti ovaj vikend prkosio je kiši i tradicionalno održao, jedanaesti put zaredom, MARTINIS MARCHI SUMMER PARTY, zabavno, gastronomsko, modno događanje na kojem bi pozavidjele sve mondene svjetske destinacije.

Okupljeni gosti, vlasnici skupocijenih Sunseeker jahti, gosti boutique hotela, koji u diskreciji ugošćuju brojna imena poslovnog, sportskog svijeta i show businessa, gosti ovog posebnog eventa stanovnici i gosti cijelog otoka Šolte, cijeli vikend su uživali na Martinis Marchi posjedu kroz različite zabavne, gastronomske, umjetničke i sportske aktivnosti.

Martinis Marchi
Martinis Marchi
Martinis Marchi
Martinis Marchi
Martinis Marchi
Martinis Marchi
Martinis Marchi
default
Martinis Marchi
martinis marchi

Slikarska radionica

Upravo je za te, vodene vratolomije, bio zaslužan tim iz Luxury Marine Toys, koji je zabavljao sve generacije vodenim vratolomijama i podukama svim zainteresiranima. Vikend je bio kratak za brojne test vožnje u brzim jurilicama najluksuznije garaže u Hrvatskoj, one tvrtke Auto Benussi koja je predstavila segment premium vozila Auto Benussi Underground,  koje su se odlično uklopile uz pročelje ovog baroknog dvorca. Burno ljetno popodne čarolijom je ispunila slikarska radionica pod vodstvom slikarice Lidije Jovanović Marušić i poznatog šoltanskog slikara naivca Vicka Buktenice, koji su sve goste podržali u otkrivanju slikarskog talenta i uživanju u ovom iskustvu i izvrsnim Ca’del Bosco vinima.

Martinis Marchi
default
Martinis Marchi
Martinis Marchi
Martinis Marchi
Martinis Marchi
Martinis Marchi
Martinis Marchi
Martinis Marchi

Hrabro su prkosili kiši

Za zagrijavanje uz najljepši zalazak sunca bila je zadužena vila DJ Rea uz Altos tekilu i popodne kao da je bilo ispunjeno čarobnim vilinskim prahom dok su gosti plesali na svojim brodovima usidreni u marini koja opravdava titulu najbolje male marine na Jadranu. Domaćini su sve prisutne počastili neočekivanom umjetničkom predstavom ekskluzivno pripremljenu za ovu prigodu. Službeni početak otvorio je prokurist Martinis Marchi imanja Ivan Kuret koji se, između ostalog, zahvalio svom timu i zaposlenicima iz svih odjela na trudu i velikoj pripremi ovog događanja;  Tihani Mravak Sivić – voditeljici hotela, Toniju Milošu – voditelju restorana, Frani Cecić Acosti – voditelju marine te Mariji Gamulin zaduženoj za marketing i organizaciju događanja.

„Velika zahvala ide i našim partnerima bez kojih ne bi mogli svake godine stvarati ove neobične priče te svima vama, našim dragim gostima koji nas pratite i vjerno godinama dolazite iz svih dijelova svijeta prvi vikend u kolovozu uživajući u ovim posebnim tematskim večerima i na kraju, nebu, što je hrabro prkosilo kiši na ovu posebnu nam večer“. Sa nestrpljenjem je najavio njihovu interpretaciju poznatog Shakespeareovog djela San Ivanjske noći što je bio znak da, puni amfiteatar može početi uživati u egzotičnim plesnim izvedbama, glumačkim nastupima isprepletenim nježnim baletnim piruetama.

Modna poslastica

Čarolija se nastavila u magičnim vrtovima baštinskog dvorca, uz večeru pod zvijezdama na svjetlucavom travnjaku u znaku začarane šume na kojoj su gosti zaista na trenutke ostali očarani. Služeni bogatim gastronomskim delicijama, između ostalog i najukusnijim mesom sa grilla kuće THE MEAT– Art of taste, Mumm šampanjcem i vinima kompanije Wine&Co, ovu ljetnu bajku začinila je i modna poslastica domaće dizajnerice Ivone Glavaš koja je ekskluzivno predstavila Anovi kolekciju kupaćih kostima i haljina koje odišu zavodljivošću i objedinjuju sve elemente kojemu brend teži- ženstvenost, profinjenost, elegancija, romantičnost. Jednostavnost, ali posvećenost detaljima koji dominiraju modnim rješenjima jer sjajno naglašavaju žensku oduševili su brojne zaljubljenice u modu.

Upečatljiva scenografija pročelja jedinstvenog baštinskog dvorca, koji vješto spaja prošlost i sadašnjost, bogatu povijest i diskretan luksuz, bila je idealna kulisa za ovu modnu bajku.

Luksuzna oaza Jadrana

“Odmalena sam voljela princeze i često znam komentirati da mi je žao što nisam rođena u tom razdobolju, pa koz Anovi modne kreacije nastojim zadržati stil princeza na suvremeni način te istaknuti koliko je bitno da je svaka žena princeza svog života. Zato me posebno oduševio poziv da upravo na ovoj lokaciji, dostojnoj princeza, održimo reviju.” -ispričala je Ivona.

Večer, u kojoj su se izmjenjivali izvođači, performansi, ali i inozemne zvijezde Alexandra Prince & Gentleman Dee, sve su goste držali na nogama dugo u noć pod čarobnim nebom pitajući se da li je sve bio san ili java.

Čarobna priča na kakvoj može pozavidjeti bilo koja svjetska destinacija opravdala je naziv luksuzne oaze Jadrana.

default

Foto: PR

Učitati još
Zatvori