Zagreb za par dana dobiva novu adresu za brunch

Zagreb za par dana dobiva novu
adresu za brunch

Obrok koji je posljednjih godina postao najpopularniji među mladima, kako u svijetu, tako i kod nas, zasigurno je brunch. Kombinacija kasnog doručka i ranog ručka postala je pojam izlaska s prijateljima uz finu hranu, kavu ili koktel. Otvorili su se brojni restorani posvećeni samo brunchu, a mnogi postojeći restorani uveli su ga u svoju ponudu. Svoju popularnost može zahvaliti i društvenim mrežama, a izlazak na brunch toliko je cool da se na puno mjesta čeka u redovima za stol.

Brunch u Marketu 2

U subotu, 19. veljače, Zagreb postaje bogatiji za jednu odličnu brunch adresu! Market2, bistro koji je ove zime otvoren u Tomašićevoj ulici, uz kreativnu ponudu ručkova i večera, najavio je kako ovaj vikend kreće i s brunch ponudom. Jela će biti iznenađenje, a u najavi su za sada jaja, losos i domaći kruh. Povodom otvorenja goste će dočekati i malo iznenađenje. Zvuči jako primamljivo, mi jedva čekamo da isprobamo!

Podsjetimo, Market Street Food & Drinks u Gundulićevoj i novi Market2 u Tomašićevoj bistroi su koji nude tradicionalnu hranu s twistom uz divan ambijent. Jednostavno i kreativno kuhanje te sezonske namirnice prepoznatljiva su karakteristika Marketovih kuhinja, pa ništa manje ne očekujemo ni od nadolazećih noviteta.

Brunch traje od 10 do 13h, a hrana se može naručiti do 12:30. Svoj stol rezervirajte na broj telefona 01 2093 316 a za više informacija pratite Facebook profil.

Foto: Tatjana Bukvić, Facebook

Učitati još
Zatvori