U centru Zagreba je otvorena Mangia, talijanski delikatesni dućan

U centru Zagreba je otvorena Mangia,
talijanski delikatesni dućan

Talijanske delikatese nešto su čega se ne možemo zasititi i definitivno su jedna od stvari koja nam najviše nedostaje sada kada ne putujemo toliko i ne posjećujemo Italiju kao nekoć – spontano u vidu city breaka ili planski u višednevnoj turi po najljepšim mjestašcima koja Italija krije. No, svejedno jako dobro pamtimo sve divne mirise i okuse tradicionalne talijanske kuhinje u koju se jednostavno nemoguće ne zaljubiti.

Zato nam Italiju u ovo vrijeme približava novi delikatesni shop koji se prošle subote otvorio u samom centru Zagreba. Njegovo ime je Mangia, a smjestio se u Medulićevoj ulici 14. Otvorena je i Mangia Instagram stranica, kako bismo mogli pratiti sve divne novosti koje stižu u ovu salumeriju.

Salumeria Italiana Mangia

Mangia je prava talijanska delikatesa, u kojoj možemo isprobati i kupiti poznate delicije kao što su Prosciutto crudo San Daniele, Mortadella, salame Milano, Pasta ripiena, Burrata, Straciatella, Pecorino i još mnogo toga finoga.

U ponudi imaju i svježe smrznute raviole s različitim punjenjima poput 7 vrsta sira, bosiljka, kombinacije smokve i kozjeg sira, lososa i kapara, 3 vrste mesa, tartufa… Nakon shoppinga delicija, vrijeme je za talijansku kavicu 2 go, koja je također jedna od specijalnosti ovog shopa.

Mangia je od ponedjeljka do petka otvorena od 8 do 20h, a subotom radi od 7 do 15h.

Učitati još
Zatvori