Srpske čokolade neobičnih okusa koje ćete poželjeti probati, a uz to i izgledaju divno

Srpske čokolade neobičnih okusa koje ćete poželjeti probati, a uz to i izgledaju divno

Mandarina Cake Shop
@mandarinacakeshop

Čokolada je uvijek dobra ideja, znak pažnje s kojim se ne može pogriješiti te sitnica koja može razvedriti tmuran dan. Volimo je u svim oblicima, a još nam je draža kad je i u divnim pakiranjima. Jedna takva dolazi iz beogradske radionice Mandarina Cake Shop koji, osim čokolada, u ponudi ima i fantastične torte, kolače, kroasane pa čak i cvijeće.

Na njihovom web shopu dostupna je cool rubrika Čoko Lab u kojoj su predstavljeni čokoladni proizvodi. Spomenute čokolade, koje oni sami opisuju kao “čokolade koje se ne kriju po kući jer do kuće i ne stignu”, dostupne su u sedam različitih okusa: Althea je crna čokolada sa 70% kakaa, badema, đumbira i višnje, Ashanti je mliječna čokolada s lješnjakom, Cocolo ruby čokolada sa sušenim kokosom. Kastani je bijela čokolada s dehidriranim malinama i pistacijem, Makoto je Gold čokolada s biskvitom s limetom i crnom čokoladom, a Rubyrosa je ruby čokolada s dehidriranom malinom i pistacijama.

Mandarina Cake Shop

Na web stranici naveli su kako je Mandarina Cake Shop namijenjena svima koji vjeruju da sreću čine sitna zadovoljstva:

Mandarina je tu da postane nezaobilazan dio dana, vaša slatka, svakodnevna radost.

Mandarina je pokrenuta kao obiteljski posao u kojem su se susrela znanja i iskustva s područja slastičarstva, dizajna i marketinga obitelji Radović i Radojčić. Torte i kolači napravljeni su od visokokvalitetnih sastojaka najfinije belgijske profesionalne čokolade – Callebaut.

Mandarina Cake Shop
Mandarina Cake Shop
Mandarina Cake Shop

Foto: Instagram (@mandarinacakeshop)

Učitati još
Zatvori