Magnolia slastice i ovog nam Božića pripremaju prefine torte i kolače za doma

Magnolia slastice i ovog nam Božića
pripremaju prefine torte i kolače za doma

Kažu nam da su nekada Božići bili bijeli, sa snijegom, saonicama, praporcima, grudanjima, dječjom vikom i cikom, smrznutim stazama i s puno hrane, poklona, mirisa kolača… Već dugo nismo vidjeli snijega, utabanih  staza, praporaca i grudanja…

Ali ono što je bilo, ono što je sada i što će vjerojatno biti dok je čovjeka na zemlji, to su pokloni, veselje, puno hrane i puno kolača. Ovo zadnje spomenuto, mi jako dobro razumijemo, jer mi, koji smo u toj branši, u božićno doba doslovce plivamo u kolačima.

I svakoga Božića pomislimo – pravit ćemo božićne kolače… Kao da je to nešto što se samo po sebi podrazumijeva, što je unificirano i odavno opće prihvaćeno, i svakoga Božića kad otvorimo poglavlje božićnih kolača i krenemo od standarda, velika ekipa slaže ideje… I svakoga Božića novi momenti, nove ideje, novi recepti… Dorađeniji i dotjeraniji, drukčiji, jer svaki Božić koliko god da je isti… Svaki Božić je drukčiji”, poručuje nam ovih dana ekipa Magnolia slastica.

Magnolia božićna ponuda kolača

U ovogodišnjoj božićnoj ponudi Magnolia Slastica, osim najfinijih slastica rađenih na moderan francuski način, tu su i tradicionalni božićni kolači kao što su mađarica, medena pita, trostruki užitak s orasima, bečki roščići, orasnice, čokini s lješnjacima, nugatini s lješnjakom i nugatom, išleri, krancleki i još puno drugih.

Sve slastice mogu se naručiti u poslovnicama Gundulićeva 4, Trakošćanska 17 i Radnička 49 i na broj telefona 098370680 ili preko Instagram profila Magnolia slastice & Facebook profila. Zasladite si ove blagdane i povjerenje poklonite brendu koji nas uvijek uspijeva iznenaditi svojim kreativnim idejama.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori