Magnolia slastice imaju najslađu ponudu za Uskrs, a sve će vam dostaviti na kućni prag

Magnolia slastice imaju najslađu ponudu za Uskrs, a sve će vam dostaviti na kućni prag

Unatoč krizi s koronavirusom, Magnolia slastice, jedna od naših omiljenih slatkih adresa, još uvijek vrijedno radi. Iako su kao i svi ostali ugostiteljski objekti morali zatvoriti svoja vrata, poznata zagrebačka slatka oaza omogućila je dostavu svojih torti na kućnu adresu. Za Uskrs su pripremili puno finih torti, kolača i slastica koje možete naručiti, a oni će vam ih dostaviti na kućni prag. Cijelu ponudu možete vidjeti na njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu, a narudžbe zaprimaju na broj: 098/370-680. Minimalni iznos narudžbe je 100 kuna.

U nastavku dijelimo s vama i poruku iz Magnolia Slastica ususret Uskrsu:

Da nije bilo velike kuge kroz srednji vijek, ne bi bilo slavnog ‘Dekamerona’ Giovannija Boccaccie… Čuveni pisac, koji do tada i nije bio pisac, bio je u izolaciji i pisao. I napisao bezvremensko djelo svjetske književnosti. Nije ga ubila kuga već mu je donijela besmrtnost… Oduvijek je vrijedila poslovica ‘svako zlo za neko dobro’. Možda je i ova korona morala doći. A kad prođe, vidjet ćemo što će ostaviti. Vjerojatno i nešto dobroga. Vidjet ćemo i nadamo se. A do tada moramo raditi i živjeti.

Magnolia, slatki i uspješni raj, i dalje peče svoje kolače, pećnice rade, kreme se kuhaju i hlade, a neke namirnice, naročito voće, kupuju se u redovima uz razmak od pet metara…. A narudžbe… One ne manjkaju. Čak sa strahom pogledavamo u kompjuter i koliko je novih upita na 6 portala na kojima se zaprimaju. A njih doista ne manjka… Olakšavajuća činjenica nam je to što radimo dosta godina pa ljudi već znaju naš program i opetovano ponavljaju prošlogodišnje narudžbe ili odaberu nešto novo što nađu na našim stranicama. A Pince… Za njih se narudžbe primaju od početka korone. Slastičari kažu da je Pinca naš Dekameron.

Foto: Magnolia slastice

Učitati još
Zatvori