Louis Vuitton uskoro otvara prvi restoran i kafić. Evo kako će izgledati

Louis Vuitton uskoro otvara prvi restoran i
kafić. Evo kako će izgledati

Slavna pariška modna kuća Louis Vuitton kreće u gastro vode. Naime, u veljači otvara vrata svog prvog restorana i kafića koji će biti smješten na četvrtom katu njihove nove trgovine u Osaki u Japanu. Gosti će tako u Le Caféu V i restoranu Sugalabo V uskoro moći uživati u jelima koje je osmislio poznati chef Yosuke Suga.

U sklopu Le Caféa V postojat će i koktel bar te vanjska terasa, što ga čini savršenim mjestom za opuštanje nakon shoppinga. Navečer se otvaraju vrata restorana Sugalabo V u kojem će mali broj gostiju moći uživati u posebno osmišljenim menijima. Koncept restorana bit će isti kao u Suginom restoranu u Tokiju koji je trenutno 47. najbolji restoran na svijetu i u kojem je gotovo nemoguće dobiti mjesto.

Interijer je sličan onome u gore spomenutom restoranu u Tokiju. Odlikuju ga tople boje i drvo s detaljima iz Louis Vuitton The Objets Nomades kolekcije namještaja i asesoara za putovanja. Uz to, interijerom dominiraju i nautički detalji kako bi bio u skladu s izgledom cijele zgrade čije pročelje podsjeća na jedra.

Le Café V i Sugalabo V bit će otvoreni 15. veljače, a u nastavku pogledajte kako će izgledati.

Foto: Louis Vuitton

Učitati još
Zatvori