Ljetna premijera Krauthaker pjenušca Julija u Puli

Ljetna premijera Krauthaker
pjenušca Julija u Puli

Vina Krauthaker bila su dio spektakularnog koncerta ansambla Lado u Areni Pula. Veličanstven ambijent pulskog amfiteatra te plesovi i pjesme hrvatske baštine bili su savršena kulisa za ljetnu premijeru pjenušca Julija.

Elegantan pjenušac Julija

Vinarija Krauthaker kreirala je Juliju, elegantan pjenušac, finog perlagea. Pjenušac Julija, proizveden je charmat metodom (sekundarna fermentacija u tanku), a dobiven je od triju muškatnih sorata i to: muškat žuti, muškat ottonel i muškat bijeli. Svježina i muškatni miris, koji u kombinaciji sa finim mjehurićima i nižim postotkom alkoholom od 11% daju jedan lagani, osvježavajući pjenušac za vruće ljetne dane. Ostatak neprovrelog šećera, pjenušcu Julija, daje dodatnu punoću i zaokruženost te je u savršenom skladu s ostalim parametrima koji zajedno čine jedinstvenu harmoniju. Bocu krasi moderan i jednostavan dizajn te minimalistička etiketa.

 

Krauthaker graševina

Uz pjenušac Julija, mnogobrojne posjetitelje posebno je oduševilo elegantno i moderno vino Krauthaker Graševina kasna berba 2017. Krauthaker Graševina kasna berba 2017. vino je vrlo privlačna izgleda, s dobro iskazanom voćnosti, slatkog okusa, a bouquet krasi zrelo svježe kandirano domaće i južno, bijelo i žuto koštunjičavo voće, svijetlo cvijeće te note meda i plemenite plijesni.

Posjetitelji su uživali i uz vino Krauthaker Graševina Vidim 2017., koje je nagrađeno zlatom na Festivalu graševine i broncom na natjecanju Decanter World Wine Awards. Spoj dviju umjetnosti, jedinstvenog ansambla Lado i vinskih kreacija Vlade Krauthakera, pod zvjezdanim nebom pulske Arene stvorili su jedinstveni doživljaj koji se pamti.

 

Učitati još
Zatvori