Le Kolač stiže na Fuliranje sa sočnim baby kuglofima, gingerbread fritulama i vrućom čokoladom s marshmallowom

Ovog Adventa, boutique slastičarnica Roberta Hromalića, Le Kolač, pripremila je posebnu adventsku ponudu koju možete probati samo na Strossmayerovom trgu u Zagrebu, u sklopu Fuliranja od 18.11.2019. do 1.1.2020. Uz poznate okuse naših kolača, poput pite od jabuka na hrskavoj podlozi od prhkog tijesta i omiljenog čokoladnog kolača, koje smo vratili u ponudu samo za ovu prigodu, tu je i nezaobilazni Le Kolač Lješnjak, ali i mnoga druga slatka iznenađenja.

U specijalnoj adventskoj ponudi možete tako pronaći sočne baby kuglofe od pečenog tijesta s maslacem, aromatizirane bourbon vanilijom, limunom i narančom, dok naš zimski specijalitet, vruće gingerbread fritule punjene kremom od tamne čokolade i gingerbread biskvitom, nikako ne smijete propustiti.

Iz Le Kolača otkrivaju: “Osim specijalne ponude slastica pripremili smo i raznoliku ponudu toplih napitaka. Nezaobilazno kuhano crveno vino aromatizirali smo cimetom, klinčićima, zvjezdastim anisom i đumbirom, a pripremili smo i poseban topli apple pie koktel od jabuka, bourbon whiskeya, cimeta, vanilije i citrusa. Za ljubitelje slatkih toplih napitaka tu je gluten free vruća čokolada s marshmallowom, a posebno smo ponosni na suradnju s Badelom čiji smo Antique pelinkovac s okusom naranče spojili s omiljenim čokoladnim napitkom.

Posjetite nas na Strossmayerovom trgu i uživajte u našoj slatkoj ponudi! Sretne i ugodne blagdane želi Vam Le Kolač tim!”

Zgodno je za spomenuti da će Le Kolač ove godine sudjelovati i na Adventu u Zadru i njegove će se slastice naći u sklopu Unusual Winter House kućice na Trgu pet bunara.

Foto: Le Kolač

0