Kviki gric – najdraži snack za gledanje utakmice
Kviki gric – najdraži snack za gledanje utakmice

Kviki gric – najdraži snack
za gledanje utakmice

Otvaranje prve vrećice Kviki grica u petak navečer dok se nestrpljivo čeka film ili utakmica znači samo jedno – početak legendarnog vikenda. Kviki gric dobro je znani snack s kombinacijom kima i ružmarina koji ne propušta zabavu. Rado se gricka u svako doba, stoga ne čudi da je dio svakog domaćinstva.

Kviki dolazi u tri okusa – slani, pikant i panceta. Voli društvene igre, filmske večeri i utakmice, pogotovo kad su napete – zna da će poslužiti kao nenadmašni hrskavi spas. Svako putovanje obilježi zabavnim trenucima, a u trenucima mira budi sjećanja. Ima izgled i talent da svako druženje bude neodoljivo!

Posebno je to slučaj tijekom gledanja utakmica. Kviki gric potiče nas da provodimo više vremena s voljenima. Dobro zna koliko je posebnije pratiti utakmice s drugima! Osim toga, potiče i zdravo natjecanje, možda okladom u vrećicu Kviki grica na to tko će pobijediti.

Druženje s društvom nešto je što treba slaviti. Kviki to najbolje čini uz onaj savršeni osjećaj zajedništva i timskog sporta. Idealna je grickalica na važne dane, bilo da se sprema rođendansko slavlje, vikend druženje s obitelji ili prijateljima, filmska večer ili spoj. Kviki će svaki trenutak učiniti savršenim u roku gric!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori