Omiljene grickalice uz koje su vikend druženja još bolja

Postao je vjerni član svakog domaćinstva, a teško je više zamisliti gledanje napete utakmice ili dobrog filma bez njega.

Da je ovo bila zagonetka, prošla bi poprilično neuspješno jer svi znaju o kojoj se hrskavoj legendi radi! Gric po gric, Kviki gric još je davno stekao status glavne zvijezde u društvu, a s neodoljivom kombinacijom kima i ružmarina ne daju mu doma ni nakon ponoći. 

Kviki dolazi u tri vrste okusa – slani, pikant i panceta. Pečen do idealne hrskavosti, uvijek glasno daje do znanja koliko je sretan u društvu. Voli posebne trenutke koje sa sobom nosi svako godišnje doba stoga ne čudi da se slasno gricka tijekom cijele godine!  

Za važne dane i glavne likove 

Svaki Kviki trenutak obećaje toplinu i smijeh. Okuplja oko stola, tješi kad se promaši gol, navija za glavne likove u filmu i veseli baš svakog tko ga gricka. Ne čudi stoga da ga se smatra jedinstvenom grickalicom koja obilježava naše živote na sve najbolje načine.

Kviki svu svoju snagu usmjerava u onaj fantastičan osjećaj zajedništva koji obično imamo kad obilježavamo važne dane ili gledamo sportske događaje. Bilo da se spremate za najluđi izlazak ili na kauč pod topli pokrivač, idealna je grickalica koja će slaviti druženje kao timski sport, a sve događaje kao nove avanture. Nema trenutka koji neće učiniti pamtljivim jer se prvak grickanja uvijek uklopi u svaku priču. A najbolje priče nastaju uz grickave rituale. 

Foto: PR

0