3 izvrsne kuharice uz koje ćete se zaljubiti u kuhanje u 2019.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sadia Badiei, BSc Dietetics (@pickuplimes) on

Gastro entuzijasti složit će se kako su u svijetu kulinarstva, nove kuharice uvijek dobrodošle. Izvor novih ideja i inspiracije, zahvaljujući internetu i društvenim mrežama pronalazimo u nekoliko klikova. Novogodišnje odluke već su donesene, a ako nisu, posljednji vikend i ispraćaj 2018. mnoge će potaknuti da ih upravo sada donesu. Tako će se u odluke uvrstiti promijene u stilu života, više kretanja, novoj karijeri ili čak preseljenju u neki novi grad, a bolja pažnja zdravlju i prehrani zasigurno će se naći na vrhu liste. No, to ne znači, kako mnogi misle, suzdržavanje od svih onih divnih obroka koji hrane dušu i tijelo. Naprotiv, kuhanje i uživanje u hrani trebalo bi postati ceremonija koja će vas ispunjavati na svakoj razini. Oni koji to još nisu uspjeli postići, ali vole dobru hranu,  ove kuharice uvjerit će u suprotno. Kako planovi ne bi ostali samo planovi uz 3 odlične kuharice zauvijek ćete promijeniti percepciju o hrani, guštanju u obrocima i okupljanju oko stola.

Kuharice koje će obilježiti 2019.

Kuharice koje na svojim stranicama kriju brze i ukusne obroke za užurbani tjedan, razveseliti će sve prezaposlene. Mnogi se za vrijeme radnog tjedna osjećaju krajnje iscrpljenima za pripremanje večere. Dostava brze hrane postaje svakodnevica, a Christopher Kimball uz 200 novih recepata potaknut će vas na promjenu. Bez obzira na to jeste li početnik ili strastveni foodie, brzo ćete svladati osnove kuhanja i nove recepture. Neke od delicija koje vas čekaju unutar plavih korica su rigatoni karbonara s rikota sirom, vijetnamske mesne okruglice u salati, čokoladni puding s tahinijem..

Kreativni obroci

Julia Turshen kao strastvena zaljubljenica u kuhanje već od malih nogu je znala da želi pisati kuharice. Tako je nastala i ova, odlična zbirka s više od 120 recepata. Ostatci hrane koji se spajaju u nove okuse i kreativne obroke, život u velikim obiteljima učiniti će lakšim. Dobro je poznato da se upravo ostatci hrane još danima protežu po hladnjaku, a na kraju se bacaju ili pojedu tek toliko. Brzi recepti koji će zadovoljiti čak i one najizbirljivije učiniti će okupljanje oko stola užitkom.

Egzotični okusi za obroke do 10 sastojaka

Best seller New York Timesa s više od stotinu recepata, punih okusa i gotovih u trenu okupljeni su unutar korica kuharice Yotam Ottolenghija. Ljubitelji orijentalnih okusa i egzotične kuhinje u ovoj će zbirci pronaći sve što traže. Kolekcija najboljih jela s Bliskog Istoka koji su gotovi za manje od 30 minuta, a treba vam tek 10ak stojaka, zvuči kao dobra ponuda. Pripremite se na rapsodiju mirisa, bogatih tekstura i raskošnih boja na tanjuru.

 

Foto: Amazon, Instagram

0