Okreni na čokoladu i pozovi ekipu na druženje na terasi

Unatoč ponekad jedva podnošljivim visokim temperaturama, ljeto je mnogima omiljeno godišnje doba. Dugi dani, puno sunca, planiranje odlaska na more te osjećaj slobode i bezbrižnosti samo su neki od razloga zašto svi toliko volimo ljeto. I dok čekamo da odemo na zasluženi godišnji odmor koji ćemo provesti na nekoj od destinacija na jadranskoj obali, ljeto u gradu provodimo u druženju s prijateljima.

Ove smo godine pronašli neke alternativna mjesta koja su druženja na užarenim gradskim ulicama učinila još boljima i slađima. Parkovi i livade postali su nam omiljena mjesta za piknik, a ljetne večeri idealne su za uživanje u filmovima pod zvjezdanim nebom. A nakon cijelog tjedna koji smo proveli radno, najdraže nam je sjesti na balkon, terasu ili u vrt i potpuno se opustiti. Skorašnji kraj još jednog napornog tjedna i vikend koji je pred nama idealan je za ljetno druženje u kućnoj varijanti na otvorenom. Stoga, zašto ne biste već sutra pozvali prijatelje i ugostili ih na vlastitoj terasi ili u vrtu?

Kako izgleda savršeno ljetno druženje?

Naša vizija savršenog ljetnog druženja uključuje najdraže nam prijatelje, odlično raspoloženje te omiljene slane i slatke zalogaje. Ljeto je vrijeme roštiljanja pa će roštilj biti odličan izbor hrane kad je u pitanju vrtna zabava ili druženje na terasi. Pobrinite se oko dekoracije stola koji možete ukrasiti cvijećem i još ponekim detaljima poput svijeća ili lučica koje će, kad padne mrak, stvoriti ugodnu atmosferu. Izbor glazbe prilagodite većini svojih gostiju, ali i susjedima da im ne biste smetali ako druženje potraje do dugo u noć.

Nijedno druženje nije potpuno bez slatkog zalogaja, a čokolada je gotovo uvijek najdraži izbor obožavatelja slatkih delicija. Ljeto ne možemo zamisliti bez sladoleda koji nam u vrućim mjesecima pruža osvježenje, a mnogima omiljeni okus čokolade ove godine dolazi u obliku King čašice, novog izdanja sladolednog kralja.

King čašice predstavljaju savršenu poslasticu u trenucima kad nam treba predah od užurbane svakodnevnice i u sekudi će nas podsjetiti da se uz malo dobre volje stvari u trenu mogu okrenuti na bolje. Najkremastiji sladoled s okusom primamljive čokolade obogaćene nougat preljevom i komadićima brownieja idealan je desert kojim ćete zaokružiti vrtno druženje.

I zato okrenite na čokoladu, pozovite ekipu i uživajte u savršenom ljetnom druženju na balkonu, terasi ili u vrtu!

Foto: Sanja Jagatić

0