Burgeraj u ponudu uvodi svoj domaći gelato – zove se Krema i stiže u 3 primamljiva okusa
Burgeraj u ponudu uvodi svoj domaći gelato – zove se Krema i stiže u 3 primamljiva okusa

Burgeraj u ponudu uvodi svoj domaći gelato – zove se Krema i stiže u 3 primamljiva okusa

Kultni zagrebački restoran Burgeraj prije nekoliko se mjeseci preselio iz Preradovićeve u Vlašku ulicu, a ovih su dana s pratiteljima podijelili još uzbudljivih vijesti! Naime, proslavili su okrugli 10. rođendan, a potom objavili i kako uskoro kreće prodaja njihovog novog, domaćeg gelata. Ova vijest brzo je odjeknula među ljubiteljima ledenih slastica, ali i vjernim fanovima njihovih burgera.

Raspitali smo se o čemu se točno radi i koje sve okuse gelata spremaju ponuditi, te kada stižu u prodaju.

Krema gelato

Gelato se u potpunosti priprema u Burgeraju, kao i svi dodaci koji idu na njega; u Burgeraju sami kuhaju domaće džemove, peku kolačiće i druge dodatke za gelato. U planu je da su u ponudi tri standardna okusa, no i to će ovisiti o sezoni i dostupnosti sastojaka.

Okusi s kojima planiraju krenuti vezani su uz lokacije koje vole i uz koje su vezani, pa tako imaju Choco Stout – gelato od čokolade i tamnog stout piva – predstavlja Zagreb i njihovu bazu, mjesto u kojem od prvog dana njihove burgere prate craft pive. Drugi okus u ponudi je Garden Rose – gelato od ruže s džemom od rabarbare – predstavlja njihov dom u Istri i vrt u kojem uzgajaju rabarbare i ruže. Treći okus je Mango Sticky Rice – gelato od riže s umakom od manga – predstavlja Aziju i mjesta na koja vlasnici najviše vole putovati.

Gelato će se prodavati pod zasebnim brendom Krema, a u prodaju stiže kroz desetak dana, taman na vrijeme da nam olakša dugo i vruće ljeto u gradu! Za “kremasti” vizual zaslužan je beogradski umjetnik sa zagrebačkom adresom, Saša Tkačenko.

Foto: Zvonimir Ferina

Učitati još
Zatvori